Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Film Barbie konečne našiel hlavnú predstaviteľku! Prečo to trvalo tak dlho?
Zdielať na

Film Barbie konečne našiel hlavnú predstaviteľku! Prečo to trvalo tak dlho?

Dve herečky sa už úlohy ikonickej hračky vzdali. Mali na to veľmi dobrý dôvod.

Ako prvá mala hrať Barbie komička a herečka Amy Schumer. Túto informáciu oznámila už v decembri 2016. Príbeh, na ktorom sa scenáristicky podieľala, sa mal odohrávať vo svete dokonalých Barbie postáv. Odtiaľ mala byť hlavná hrdinka príbehu vyhodená, pretože nespĺňa klasický štandard Barbie, ktoré majú aj tak nereálne postavy. Amy sa na internete nevyhla kritike. Na sociálnych sieťach ju obviňovali z toho, že sa na túto postavu absolútne nehodí, pretože je príliš tučná. Zlým komentárom sa ubránila, no aj napriek tomu o tri mesiace oznámila, že vo filme nakoniec hrať nebude. Išlo o nezhodu medzi jej časovým plánom a plánom štúdia. Amy je momentálne tehotná, čo pravdepodobne plánovala už vopred a aj to môže byť dôvodom pre zrušenie jej účasti na filme. Snímka mala mať premiéru v auguste 2018.

variety.com

Ako druhá sa filmu upísala Anne Hathaway. Producenti to oznámili v júli 2017. O šesť mesiacov na to, štúdio Sony zmenilo plány a presunulo premiéru na máj 2020. To zasa nevyhovovalo Anne a tak musela zmluvu zrušiť a od filmu odstúpiť. 

Billboard.com

Nakoniec sa úlohy ujala Margot Robbie, ktorá bude film aj produkovať. Vo svojom vyhlásení napísala: "V priebehu vyše 60 rokov povzbudzuje značka Barbie deti, aby si predstavovali samé seba v rôznych úlohách, od princeznej až po prezidentku. Som veľmi poctená, že môžem prevziať túto úlohu a vytvoriť film, ktorý bude mať, aspoň podľa môjho názoru, mimoriadne pozitívny vplyv na deti a publikum po celom svete." Margot je nepochybne skvelou voľbou nielen pre jej vzhľad, ale najmä pre jej herecký talent. 

theknotnews.com

Najčítanejšie