Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Odhaľte budúcnosť: Toto sú sci-fi snímky, ktoré sa tento rok chystajú na strieborné plátno!
Zdielať na

Odhaľte budúcnosť: Toto sú sci-fi snímky, ktoré sa tento rok chystajú na strieborné plátno!

Cestovanie v čase, futuristická technológia či dystopická budúcnosť s robotmi. Aj toto všetko patrí k sci-fi filmom, ktoré nemôžu chýbať ani v roku 2019.

Godzilla 2

Z prvej časti tejto série sa k tomuto filmu nevracia žiaden z pôvodných hercov. To však neznamená, že neuvidíme známe tváre. Hrať v ňom budú Millie Bobby Brown či Vera Farmiga.

X-Men: Dark Phoenix 

Tento film o mutantoch je zameraný najmä na jedného z nich, a to na mladú Jean Grey, ktorú hrá Sophie Turner. Pozrieme sa však aj na mladšie postavy. Snímka bude mať u nás premiéru 6. júna. 

Captive State 

Táto snímka ukazuje obe strany konfliktu po invázii mimozemšťanov na Zem. Odohráva sa v Chicagu, kde sa jedna skupina ľudí spojí, aby vytvorila bojové jednotky, zatiaľ čo druhá sa bude snažiť boj zastaviť. 

Captain Marvel 

Superhrdinka, ktorá všetkých zachráni. Aj to môže znamenať príchod tejto ženy do sveta Marvelu. Akú moc má Captain Marvel sa dozvieme už v marci. 

Alita: Bojový anjel 

Snímka je nakrútená na základe anime, ktoré vzniklo v 90. rokoch. Premiéru v kinách má presne na Valentína, takže ak nie ste naladení na romantické filmy, môžete si pozrieť animované sci-fi. 

Avengers: Endgame 

V poradí už 22. film z celého vesmíru, ktorý Marvel vytvoril, je o chviľu tu a fanúšikovia sa nevedia dočkať, ako budú pokračovať osudy tých hrdinov, ktorí prežili Thanosove vyhubenie polovice planéty.

;t=2s

Terminator 6

Linda Hamilton sa vracia do úlohy Sarah Connor. Toto vás musí presvedčiť o tom, aby ste si v kinách pozreli už šieste pokračovanie Terminátora. Snímka je práve v postprodukcii a do kín sa dostane v novembri. 

screenrant.com/

Spider-Man: Ďaleko od domova

Tom Holland sa vráti ako Spider-Man v druhom sólovom filme o tomto hrdinovi, ktorý sa do kín dostane v júli. Môžeme sa tešiť na nového záporaka, aj novú lásku. Presvedčte sa o tom v prvom traileri. 

Muži v čiernom: Globálna hrozba 

Prvá snímka vyšla pred neuveriteľnými 21 rokmi a odvtedy sa zmenilo veľa. V tomto prípade najmä obsadenie filmu. Hlavné úlohy prevzali Chris Hemsworth a Tessa Thompson.

Shazam! 

Okrem Marvelu uvidíme v kinách aj zástupcu DC. Film pravdepodobne nebude nadväzovať na príbeh, v ktorom sa objavujú aj Batman, Superman či Wonder Woman. V úlohe Shazama sa objaví Zachary Levi. 

Chaos Walking

Zaujímavý kúsok s Daisy Ridley, Madsom Mikkelsenom, Nickom Jonasom a Tomom Hollandom nás prenesie do budúcnosti, kde si ľudia vedia navzájom čítať myšlienky. 

screenrant.com

Najčítanejšie