Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ryan Reynolds a Hugh Jackman si neprestávajú zo seba robiť žarty! Toto vymysleli!
Zdielať na

Ryan Reynolds a Hugh Jackman si neprestávajú zo seba robiť žarty! Toto vymysleli!

Zdroj: express.co.uk

Len minulý týždeň herci konečne vyhlásili prímerie, no podľa nového videa môžeme vidieť, že to tak úplne nie je. Ich žartíky pokračujú ďalej.

Po vyhlásení prímeria Ryan Reynolds sľúbil svojmu kolegovi, že pre neho pripraví nádhernú reklamu pre jeho firmu Laughing Man Coffee. Hugh Jackman neváhal a rovnako pripravil reklamu pre Ryanovu spoločnosť Aviation Gin, no vytvoril niečo, čo ani sám Ryan nečakal. 

buzzfeed.com

"Pracoval som 24 hodín denne, aby som vytvoril túto reklamu pre Hughovu kávovú spoločnosť a predstavujem si, že on pracoval rovnako tvrdo na reklame pre mňa," povedal Ryan, ktorý túto spoločnosť v reklame nielen vychválil, ale vyzdvihol aj prácu, ktorú do toho Hugh vkladá. Hneď na to však Hugh povedal, že jeho reklama nie je ani zďaleka taká dobrá. Aj napriek tomu však Ryan trval na tom, aby si reklamu na jeho spoločnosť pozreli spolu. Pozrite sa, ako to dopadlo. 

Hugh si svojím prístupom vytvoril veľký problém a vyzerá to tak, že je ich prímeriu koniec a tak sa môžeme tešiť na ešte viac žartíkov.

Najčítanejšie