Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bradley Cooper a Lady Gaga pripravujú nový projekt: Na čo sa môžeme tešiť?
Zdielať na

Bradley Cooper a Lady Gaga pripravujú nový projekt: Na čo sa môžeme tešiť?

Zdroj: SITA

Bradleymu Cooperovi chýba Lady Gaga rovnako ako fanúšikom toto hviezdne duo.

Bradley Cooper, ktorého sme videli v role popového speváka v Oscarovom filme Zrodila sa hviezda, pripustil, že rozmýšľa o ďalšej spolupráci s jeho obľúbenou kolegyňou Lady Gaga. "Myslím si, že by to bolo dobré, možno v priebehu jedného večera by sme spravili živé čítanie scenára a spievanie všetkých piesní," povedal.

Cooper a Gaga, ktorí vo filme hrali milencov, majú medzi sebou nepopierateľne chémiu, ktorú sme mali možnosť vidieť aj počas ich vystúpenia na Oscaroch. Bradley sa priznal, že ho toto vystúpenie desilo, ale vraj nebol nervózny. Lady Gaga ho totiž celý večer podporovala.

"Pracoval som naozaj tvrdo a Lady Gaga ma veľmi povzbudzovala, ale mal som strach," povedal. "Bál som sa, lebo nie som spevák a nikdy pred týmto filmom som nespieval. Bolo to naozaj bláznivé. Dokazuje to však, že ak naozaj tvrdo pracujete a ste s ľuďmi, ktorí vás podporujú, potom môžete robiť veci, o ktorých sa vám nikdy ani len nesnívalo.“

Napriek tomu, že si mnohí fanúšikovia myslia, že by sa títo dvaja k sebe neuveriteľne hodili, samotná Gaga túto myšlienku poprela. Povedala, že sú len priateľmi a len veľmi dobre zahrali svoje úlohy.

Súvisiace články

Najčítanejšie