Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
V Budapešti môžete stretnúť Aquamana aj Thanosa! Čo tam robia?
Zdielať na

V Budapešti môžete stretnúť Aquamana aj Thanosa! Čo tam robia?

Len pár kilometrov od Slovenska sa nakrúca jeden z najočakávanejších filmov, ktorý je plný hviezd. Niektoré už do Budapešti dorazili.

V hlavnom meste Maďarska sa objavil herec Josh Brolin, známy aj ako Thanos z filmov Avengers. Je tam s celou rodinou a pochválil sa aj na svojom Instagrame. 

https://www.instagram.com/p/BxJqzLqgKUH/?utm_source=ig_web_copy_link

V Budapešti sa totiž nakrúca film režiséra Denisa Villeneuvea s názvom Dune. Je to adaptácia vedecko-fantazijnej knihy Duna z roku 1965. Príbehy na Instagram pridal z tohto mesta aj herec Jason Momoa, ktorý sa kochal aj miestnymi pamiatkami. 

Ďalší známy herec, Timothée Chalamet, je údajne v Budapešti už od februára a v jednej z historických ulíc ho fanúšikovia odfotili aj s Denisom Villenuevom. 

Zatiaľ nie je známe, kto všetko sa ešte v Budapešti nachádza, no snímka má naozaj excelentné obsadenie, ktoré okrem spomínaných hercov zahŕňa Rebeccu Ferguson, Oscara Isaaca, Zendayu, Javiera Bardema, Dave Bautistu, Stellana Skarsgårda a mnoho iných. Na film Dune si však počkáme až do roku 2020. Zatiaľ si však môžete urobiť výlet do Budapešti a ak budete mať šťastie, možno stretnete aj niektoré hollywoodske hviezdy. 

Najčítanejšie