Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mnohými kritizovaná dvojica tvorcov sa chystá do sveta Star Wars. Prečo majú fanúšikovia obavy?
Zdielať na

Mnohými kritizovaná dvojica tvorcov sa chystá do sveta Star Wars. Prečo majú fanúšikovia obavy?

Ak ste fanúšikom seriálu Hra o tróny a zároveň snímok Star Wars tieto nové informácie sa vám možno budú páčiť. A možno aj nie.

Ďalšia trilógia filmov Star Wars odštartuje už v roku 2022. Napriek tomu, že si štúdio Disney chráni všetky informácie sa predsa len podelilo ešte o jednu, celkom nečakanú, vec.

Na nové Star Wars filmy totiž budú dohliadať David Benioff a D.B. Weiss, spolutvorcovia úspešného seriálu Hra o tróny. "Nepovieme o tom nič viac," povedal riaditeľ štúdia Disney. Benioff a Weiss tak majú na prípravu približne tri roky, no mnoho fanúšikov prejavilo svoje obavy. 

watchersonthewall.com

Je to hlavne pre to, že posledná séria Hry o tróny podľa mnohých nie je kvalitatívne taká dobrá, ako predchádzajúce série a fanúšikovia obviňujú práve spomínanú dvojicu. Až čas ukáže, či tieto obavy boli odpostatnené. Divákov Hry o tróny však Benioff a Wiess prekvapili v minulosti už mnohokrát a na takomto veľkom projekte si určite dajú záležať. 

Nová trilógia Star Wars je naplánovaná na roky 2022, 2024 a 2026. Disney tiež priznalo, že pripravuje seriál zo sveta Star Wars, ktorý sa bude vysielať na špeciálnej streamovacej webovej stránke Disney+. 

Najčítanejšie