Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Aké je to byť manželom Miley Cyrus? Liam Hemsworth tiež prezradil, kedy plánujú deti!
Zdielať na

Aké je to byť manželom Miley Cyrus? Liam Hemsworth tiež prezradil, kedy plánujú deti!

Zdroj: glamour.com

Miley Cyrus si zažila vo svojom živote miernejšie aj rušnejšie obdobie. Rovnako to bolo aj vo vzťahu medzi ňou a Liamom Hemsworthom. Ako si nažívajú teraz?

Liam a Miley sú manželmi niekoľko mesiacov a zažívajú najkrajšie obdobie vo svojom živote. Aké je to pre Liama byť ženatý? 

"Nezmení to vzťah, sme teraz viac spojení. Je to hlbšie spojenie vzťahu, než bolo predtým, ale je to v podstate tá istá vec," povedal. Rozhodnutie vziať sa však vzniklo z jednej tragickej udalosti. Páru totiž zhorel dom v Malibu a tak medzi sebou chceli mať väčšie prepojenie. 

popsugar.co.uk

"Mal som 18, keď som stretol Miley. Rýchlo sme sa do seba zamilovali a mali sme už od začiatku medzi sebou veľmi silné spojenie. Myslím si, že som niekde v hlave vedel, že sme to mali napísané vo hviezdach, ale vôbec sme neplánovali svadbu. Keď si s niekým prejdete v živote naozaj niečím ťažkým, zblížite sa s ním ešte viac a my sme cítili, že sme stratili v našich životoch niečo naozaj veľké. V tom najhoršom momente nám napadlo niečo úžasné. Vedeli sme, že sa to niekedy stane, no požiar túto udalosť len urýchlil," pokračoval Liam. 

justjaredjr.com

Pár má momentálne rodinku, ktorú tvoria domáce zvieratká. Majú sedem psov, dva kone, dve prasiatka, minimálne tri mačky a všetci žijú v prenajatom dome v Malibu. Je to zatiaľ jediná rodina, na ktorú sa zameriavajú. "Jedného dňa chceme aj normálnu rodinu. Niekedy, keď nebudeme mať toľko psov. Momentálne by sme k nám nemohli doniesť bábätko. Ale jedného dňa budeme vedieť, že je na to čas. Teraz však nie," týmito slovami ukončil rozhovor. 

Najčítanejšie