Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Deviaty film od Tarantina zožal úspech: Toto sú prvé reakcie z Cannes!
Zdielať na

Deviaty film od Tarantina zožal úspech: Toto sú prvé reakcie z Cannes!

Hovorí sa aj o najlepšej snímke Quentina Tarantina od čias Pulp Fiction.

Ľúbostný list Hollywoodu koncom 60. rokov. Aj takto pomenovali film Vtedy v Hollywoode, ktorý mal premiéru na filmovom festivale v Cannes. Názory sú takmer rovnaké, niektorí hovoria, že je to zatiaľ najlepší Tarantinov film, iní zasa, že sa rovná Pulp Fiction. Jedno je však isté. Podľa prvých reakcií ide o majstrovské dielo. 

https://twitter.com/peterhowellfilm/status/1130886352214605825

Quentin Tarantino nám chcel povedať príbeh o Hollywoode z čias vraždenia Mansonovej rodiny v roku 1969. Hovorím vám, prešiel z omráčenia až do neuveriteľných momentov. Brad Pitt úplne vyniká, je to zatiaľ jeho najštýlovejšia úloha.

Z filmu je údajne cítiť starý Hollywood tak, ako to má Tarantino rád. Zvolil si do neho aj vhodné hviezdy, ktoré tento pocit vedia na plátno aj priniesť. Je tu ešte jedna vec, na ktorú kritici z Cannes upozornili a to je filmový soundtrack. Rovnako ako film, aj hudbu vychválili do nebies. 

https://twitter.com/ChrisKnightfilm/status/1130889653601677315

Smial som sa. Híkal som. Zaujímalo ma: Čo by si Roman Polanski myslel? S nevôľou som súhlasil tento film nespoilerovať. Tarantino prináša ódu na hollywoodsku stratenú nevinnosť, zatiaľ čo úsmevne navrhuje, že nikdy nezačala.

Itafilm

Duo DiCaprio a Pitt schytalo mnoho pozitívnych ohlasov. Okrem toho, že ide o jedných z najtalentovanejších hercov, chémia medzi nimi v tomto filme je veľmi silná. Margot Robbie je však dušou a srdcom tejto snímky. Tak, ako sme už u Tarantina zvyknutí, film bude štandardne násilnícky. Nečakali sme ani nič iné, keďže jeho vyvrcholením má byť masová vražda.

Film bude v kinách od 8. augusta. 

Najčítanejšie