Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Krimikomédia Na nože vraj patrí medzi najvtipnejšie filmy tohto roka! Čo odhalil nový trailer?
Zdielať na

Krimikomédia Na nože vraj patrí medzi najvtipnejšie filmy tohto roka! Čo odhalil nový trailer?

Zdroj: https://www.newsgroove.co.uk/

Na tento film sa vďaka oficiálnemu traileru znieslo množstvo pozitívnej kritiky.

Režisér, ktorý pracoval aj na filme Star Wars: Poslední Jediovia, Rian Johnson natočil zábavnú krimikomédiu s názvom Na nože. Príbeh sa odohráva okolo rodiny najpredávanejšieho autora záhadných románov, ktorého objavia vo vlastnej domácnosti mŕtveho. Na prvý pohľad to vyzerá na samovraždu. Niečo tu však nesedí...

Satirická krimikomédia Na nože zábavným spôsobom ukazuje, ako môže dopadnúť vyšetrovanie záhadného úmrtia autora tajomných detektívnych príbehov, keď sú všetci v jeho blízkosti podozriví. Svojrázny detektív v podaní Daniela Craiga pojme riešenie prípadu po svojom a vyšetrovanie každého člena tejto excentrickej rodiny sa ukáže byť zložitejšie, než sa spočiatku zdalo. V napínavom detektívnom príbehu, v duchu tradície Agathy Christie, rozohrajú herecký koncert Chris "Captain America" Evans, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon a Don Johnson.

https://www.imdb.com/

"Zvyčajne mám za úlohu hrať chlapcov, ktorí sú trochu vznešenejší, ale tento chlap je skôr odporný," povedal Evans. „Je to zábava.“ Nielen natáčanie, ale aj výsledná snímka vás pobaví. Kritici označili Na nože za jeden z najzábavnejších filmov ktoré mali tento rok možnosť vidieť v kinách.

Komédia Na nože bude mať na Slovensku premiéru 28. novembra 2019.

Súvisiace články

Najčítanejšie