Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Neviete, kde číha: Pozrite si prvý trailer pripravovaného hororu The Invisible Man!
Zdielať na

Neviete, kde číha: Pozrite si prvý trailer pripravovaného hororu The Invisible Man!

Zdroj: ew.com

Cecilia je v toxickom vzťahu s geniálnym vedcom. Zo začiatku to síce vyzerá ako krimi dráma, no v skutočnosti pôjde o horor.

Horor The Invisible Man bude v kinách od 5. marca a v hlavných úlohách sa predstavia Elisabeth Moss a Oliver Jackson-Cohen. Hlavná hrdinka Cecilia utečie v noci od svojho manžela a prichýli ju jej sestra, kamarát z detstva a jeho dcéra. Ceciliin muž sa však zabije a zanechá jej obrovské bohatstvo, čo Ceciliu núti k myšlienkam, že jeho smrť bola len hoax. Po istých nebezpečných udalostiach si je Cecilia zrazu istá, že ju prenasleduje niekto, koho nevidí nikto, len ona. Je to však duch?

ew.com

V skutočnosti je Invisible Man akousi komiksovou postavičkou, ktorú si mnoho ľudí zobrazuje len ako kabát s okuliarmi a klobúkom. "Chcel som sa od toho vzdialiť a urobiť niečo, čo by bolo skutočne moderné. Napriek tomu, že je vo filme veľa skvelých hercov, je to šou jednej ženy. Elizabeth Moss je stredobodom filmu takmer v každej scéne. Keď sa takto rozhodnete postaviť film, je dobré mať skvelého herca akým je Lizzie," povedal režisér Leigh Whannell. 

ew.com

​Prvý trailer vyzerá naozaj strašidelne, čo myslíte? 

Najčítanejšie