Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Toto sú najsilnejšie priateľstvá v Hollywoode: Títo najlepší kamaráti to spolu ťahajú už niekoľko rokov!
Zdielať na

Toto sú najsilnejšie priateľstvá v Hollywoode: Títo najlepší kamaráti to spolu ťahajú už niekoľko rokov!

Rovnako ako romantické vzťahy, aj priateľstvá sa zvyknú v Hollywoode meniť zo dňa na deň. Toto sú dvojice, ktorých kamarátstvo vydržalo najdlhšie.

Michelle Williams a Busy Philipps

Po tom, čo sa stretli pri nakrúcaní seriálu Dawsonov svet v roku 2001 sa stali z Michelle a Busy najlepšie kamarátky. Michelle dokonca hosťovala v Busyinom sitcome Cougar Town a spoločne sa objavili aj na červenom koberci. "Ona je dôkazom toho, že láska tvojho života nemusí byť muž," povedala o Busy jej najlepšia kamarátka Michelle. 

ew.com

Drew Barrymore a Cameron Diaz 

Títo dvaja Charlieho anjeli boli kamarátkami dávno pred tým, než sa spolu stretli v tomto filme. Cameron bola družičkou na Drewinej svadbe a Drew sa dokonca vyjadrila, že ak by niekedy mala skončiť vo väzení, prvá osoba, ktorej by volala, by bola Cameron.

ew.com

​Matt Damon a Ben Affleck 

Boli kamaráti dávno pred tým, než sa z nich stali najväčšie hviezdy. Matt a Ben sa doslova dostali z dna až ku hviezdam. Zvrat v ich kariérách nastal v roku 1997, keď spolu napísali a hrali vo filme Dobrý Will Hunting, za ktorý navyše získali Oscara. 

wwd.com

Victor Garber a Jennifer Garner 

Dokonca ani Matt Damon nebol pozvaný na svadbu Bena Afflecka a Jennifer Garner, no Jenniferin seriálový otec, Victor Garber, tam bol aj s jeho manželom. Boli to vlastne jediní hostia, ktorí sa na tejto svadbe zúčastnili. Victor je krstným otcom prvého dieťaťa Jennifer a Bena - Violet. 

ew.com

​Amy Schumer a Jennifer Lawrence 

Amy a Jennifer, jedny z dvoch najvtipnejších ľudí v Hollywoode, spolu začali chodiť von v roku 2015. Odvtedy si prešli mnohým. Obe sa vydali, boli spolu na niekoľkých dovolenkách a napísali spolu scenár k filmu, v ktorom dokonca plánovali aj spolu aj hrať. 

ew.com

​Beyoncé a Gwyneth Paltrow 

Musíte byť bohyňou na to, aby ste sa mohli kamarátiť s ďalšou. Popová kráľovná a oscarová herečka sú kamarátkami už roky. Navštevujú sa a Gwyneth s radosťou chodí na vystúpenia Beyoncé.

ew.com

​Leonardo DiCaprio a Tobey Maguire

Títo dvaja herci sa stretli ešte ako deti na kastingoch v L.A. koncom 80-tych rokov. Aj po mnohých rokoch sú si stále blízki a stretávajú sa ešte viac, než kedysi. 

ew.com

​Leonardo DiCaprio a Kate Winslet 

Aj keď ich romanticky spájali mnohokrát, Leo a Kate sú len dobrými kamarátmi. Ladilo im to spolu v Titanicu aj v snímke Núdzový východ. 

ew.com

​Nicole Kidman a Naomi Watts 

Naomi a Nicole spolu chodili na rovnakú strednú školu v Austrálii, no tam sa z nich kamarátky nestali. V roku 1991 spolupracovali na austrálskom tínedžerskom filme Flirting. Odvtedy sa spolu niekoľkokrát objavili aj na červenom koberci, odovzdávali si ceny a trávia spolu veľmi veľa času.

ew.com

​Brad Pitt a George Clooney 

Ukázalo sa, že títo dvaja majú spoločného viac než len to, že sú najsexi hercami v Hollywoode. Radi si totiž jeden z druhého vystrelia. Údajne je ich kamarátstvo po Bradovom rozchode s Angelinou ešte silnejšie, než predtým. 

ew.com

​Michael Fassbender a James McAvoy 

Títo noví X-Meni pobláznili hlavu mnohým, no najviac asi sami sebe. V rozhovoroch pred kamerou sú naozaj vtipní a často nevedia udržať vážnu tvár. 

ew-com

Najčítanejšie