Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na tieto hororové snímky sa môžete tešiť v roku 2020: Ktorá bude tá najstrašidelnejšia?
Zdielať na

Na tieto hororové snímky sa môžete tešiť v roku 2020: Ktorá bude tá najstrašidelnejšia?

Už teraz máme v kinách skvelý nový horor Pod vodou a to sme ešte len na začiatku. Pozrite sa, ktoré snímky by ste nemali vynechať najmä v prvej polovici roka 2020.

Pod vodou 

Kristen Stewart a Vincent Cassel sú zárukou toho, že pôjde o naozaj nezvyčajný horor, aj keď to tak na prvý pohľad možno nevyzerá. 

The Turning 

Dom, dve siroty a jedna opatrovateľka, ktorá sa bude snažiť odhaliť viac, než by mala. Podarí sa jej zachrániť tieto deti alebo sú ony problémom, ktorý treba vyriešiť? 

Color Out of Space

Nicolas Cage sa bude snažiť ochrániť svoju rodinu pred zvláštnymi udalosťami, ktoré sa stali po tom, čo pri ich dome spadol meteorit. Pôjde o naozaj kozmický zážitok. 

Zombi Child 

Muža vzkriesia z mŕtvych len pre to, aby ho poslali pracovať na plantáže s cukrovou trstinou. To sa odohralo v roku 1962. V súčasnosti chodí jeho vnučka do parížskej školy, kde sa dostane do partie dievčat, ktorým tento príbeh rozpovie. Jej kamarátke Fanny sa zdá tento príbeh veľmi zaujímavý a stane sa ním posadnutá. Vďaka podobným kúzlám chce vyriešiť svoje čerstvo zlomené srdce. 

Marienka a Janko: Les hrôzy

Herečka Sophia Lilis, známa najmä z hororu To, sa od klauna presúva k zlej čarodejnici, o ktorej ste už určite počuli. Rozprávka od bratov Grimmovcov vám ukáže jej skrytú tvár. 

Come to Daddy 

Elijah Wood hrá mileniála, ktorý sa chce uplatniť v zábavnom priemysle, no jeho otec mu zašle list, v ktorom ho prosí, nech ho príde navštíviť. Nie sú si vôbec blízky a tak sa počas tohto pobytu navzájom sponzávajú, či už ide o ich dobré alebo zlé stránky. 

The Lodge 

Čo sa stane ak necháte dve deti s ich budúcou macochou v opustenej chate? Nič nezvyčajné, teda ak nehrozí, že sa von dejú naozaj zvláštne veci. 

Fantasy Island

Čo ak sa vaše sny zmenia na nočnú moru? Toto si vyskúša partia ľudí, ktorí sa dostanú na čarovný ostrov... teda, aspoň to tak zo začiatku vyzerá. 

Brahms: The Boy II

Pokračovanie filmu The Boy s Katie Holmes vám prinesie pocit klasického hororu, kde celú rodinu ohrozuje bábika chlapca.

The Invisible Man

Elizabeth Moss hrá Ceciliu, ktorá je v násilníckom vzťahu a snaží sa z neho utiecť. Keď jej manžel zomrie, na chvíľu si myslí, že je všetko v poriadku. No po čase začína mať pocit, že ju niekto prenasleduje. 

Tiché miesto 2

Pokračovanie úspešného hororu Tiché miesto režiséra Johna Krasinskeho je tu a tešiť sa môžete na viacero postáv, ktoré celý príbeh len skomplikujú. 

Saint Maud

Sestrička sa rozhodne spasiť duše ľudí, o ktorých sa stará a ktorých koniec je blízko. Je ochotná pre to urobiť čokoľvek. Tento alternatívny horor by ste určite nemali vynechať. 

;feature=emb_title

Noví mutanti

Dá sa z komiksu nakrútiť dobrý horor? Odpoveď na túto otázku sa dozvieme už na začiatku apríla. 

Antlers

Keri Russell hrá učiteľku z malého mesta v Oregone, ktorá objaví, že jej študent má jedno veľmi nebezpečné tajomstvo a bude sa ho snažiť odhaliť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie