Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Komédia Takmer dokonalé tajomstvá uspela aj v slovenských kinách!
Zdielať na

Komédia Takmer dokonalé tajomstvá uspela aj v slovenských kinách!

Zdroj: Bontonfilm

Kiná zaznamenali opäť vysokú návštevnosť.

Na skvelú nemeckú komédiu Takmer dokonalé tajomstvá si našlo cestu do kina až 7 796 divákov a stala sa tak jednotkou uplynulého víkendu. Tento výsledok by bol vynikajúci aj za normálnych okolností pred koronakrízou, o to cennejší je v situácii, keď ešte viacero kín vrátane celej jednej siete multiplexov nespustilo svoju prevádzku. Zároveň je dôkazom toho, že dobrý a skutočne atraktívny film dokáže pritiahnuť divákov do kín aj napriek tomu, že celospoločenské pomery nie sú celkom „ružové“.

TRAILER:

Na porovnanie si uveďme prehľad návštevnosti počas 1. premiérového víkendu pri divácky najúspešnejších nemeckých snímkach z posledných rokov: Fakjú pán profesor – 8 205 divákov, 100 vecí – 4 333 divákov, Srdcoví rebeli – 4 289 divákov, Najkrajší deň – 2 298 divákov. Tieto filmy však boli uvedené v plnom nasadení za štandardnej, neobmedzenej prevádzky slovenských kín, takže Takmer dokonalé tajomstvá sa v porovnaní s nimi rozhodne nemajú za čo hanbiť, práve naopak.

Niet sa čo čudovať, v Nemecku sa tento vydarený remake kultovej talianskej snímky Úplní cudzinci stal najúspešnejšou nemeckou komédiou roka 2019. Pikantný a mimoriadne aktuálny námet o fenoméne smartfónov, ktoré toho o nás často vedia viac než naši najbližší, nepochybne oslovil aj slovenských divákov.

Najčítanejšie