Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kate Hudson plánuje ďalšie dieťa: Toto prezradila o svojej milej rodinke!
Zdielať na

Kate Hudson plánuje ďalšie dieťa: Toto prezradila o svojej milej rodinke!

Zdroj: people.com

Herečka je pyšnou mamou troch detí a zdá sa, že chce, aby sa jej rodina ešte viac rozrástla.

Kate Hudson naozaj miluje byť mamou a aj preto už začala rozmýšľať nad ďalším dieťaťom. Herečka, ktorá má 41 rokov má tri deti a to 17-ročného Rydera, 9-ročného Binghama a dvojročnú Rani.

Kate má krásny a šťastný vzťah s Dannym Fujikawom, ktorý je aj otcom jej dcérky. Herečka po pôrode chlapcov nemyslela, že by mohla mať ďalšie deti, no jej vzťah s Dannym ju presvedčil o tom, že chce väčšiu rodinu. "V istom bode som si myslela, že som s deťmi už škončila a potom som stretla Dannyho a povedala som si, že mu musím porodiť deti. Potrebuje chlapčeka. Potrebuje svojho vlastného chlapčeka," prezradila herečka. 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Hudson (@katehudson)

Kate má tri deti s troma rôznymi mužmi. Ryderov otec je rocker Chris Robinson a Bingham je synom frontamana skupiny Muse Matta Bellamyho. "Stále som si myslela, že budem mať štyri až šesť detí, no bolo to, keď som bola dieťa. Keď pochádzate z veľkej rodiny, buď nechcete deti vôbec alebo chcete veľa detí. Tak som si stále myslela, že ich budem mať veľa," povedala. "Práve teraz, Rani je v takom veku, keď si hovorím, že chcem viac detí. Ale keď bude mať 4 alebo 5 rokov, určite si poviem, že by som mala trochu brzdiť," dokončila Kate. Až čas ukáže, či Kate s Dannym rozšíria svoju rodinu o ďalšie dieťa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Hudson (@katehudson)

Najčítanejšie