Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Takto dnes vyzerajú deti herečiek, ktoré ich počas nakrúcania nosili pod srdcom!
Zdielať na

Takto dnes vyzerajú deti herečiek, ktoré ich počas nakrúcania nosili pod srdcom!

Zdroj: brightside.me

Občas sa herečke stane, že tesne pred nakrúcaním otehotnie a tak, najmä v prípade seriálov, s tým musia tvorcovia šikovne pracovať. Ktorú herečku sme v seriáloch mohli vidieť tehotnú a ako vyzerá jej dieťa, ktoré nosila pod srdcom?

Julia Louis-Dreyfus

Počas nakrúcania tretej série populárneho sitcomu Seinfeld bol táto herečka tehotná. Čakala prvé dieťa - Henryho Halla. Ten sa narodil v júli 1992, avšak jej tehotenstvo veľmi nepotrápilo tvorcov seriálu. Obliekli ju do voľnejších šiat, ktoré jej šikovne ukryli bruško. 

brightside.me

Claire Danes

Claire možno poznáte vďaka úlohe CIA agentky Carrie Mathison v seriáli Homeland. Avšak, o čom sa veľmi často nehovorí je fakt, že bola v 8. mesiaci tehotenstva, keď dokončila nakrúcanie druhej série. Jej tehotenstvo nemohlo byť súčasťou deja a tak jej tehotenské bruško digitálne odstránili. Jej syn Cyrus sa narodil v decembri 2012. 

brightside.me

​Ellen Pompeo

Ellen je jednou z najznámejších tvárí seriálu Klinika Grace. V šiestej sérii sa tvorcovia rozhodli ukrývať jej bruško pred kamerami, pretože podľa scenáristov nebola vhodná doba pre jej postavu, aby bola tehotná. Jej dcérka Stella Luna sa narodila v septembri 2009. 

brightside.me

​Zooey Deschanel 

Zooey bola v siedmom mesiaci, keď sa začalo nakrúcanie piatej série seriálu New Girl. Možno si pamätáte na to, že ju na istý čas nahradila Megan Fox, pretože producenti mohli ukrývať jej tehotenstvo len počas pár epizód. Zooey sa vrátila až po krátkej materskej dovolenke. Porodila v auguste 2015 dcérku menom Elsie. 

brightside.me

​Kerry Washington 

Kerry zistila, že je tehotná v polovici nakrúcania seriálu Scandal, kde bola hlavnou postavou. Producenti tak museli skrátiť plánovanú sériu, pretože jej tehotenstvo nepasovalo k príbehu postavy. Porodila dcérku Isabelle. 

brightside.me

​Madonna

Madonna nakrútila kontroverzný film Evita v roku 1996. Hrala v ňom manželku argentínskeho diktátora Juana Domingo Peróna. V tom čase však kráľovná popu bola tehotná. Ľudia, ktorí mali na starosti kostýmy a kameru museli veľmi blízko spolupracovať, aby jej bruško nebolo vidieť. V tom čase čakala svoje prvé dieťa Lourdes Leon. 

brightside.me

Najčítanejšie