Oblačno
15°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Finálny TRAILER k najnovšej bondovke je brutálny! Craig sa takto lúči s postavou agenta 007
Zdielať na

Finálny TRAILER k najnovšej bondovke je brutálny! Craig sa takto lúči s postavou agenta 007

Najnovší a zároveň finálny trailer k bondovke Nie je čas zomrieť vzdáva hold Danielovi Craigovi v postave Jamesa Bonda. S filmom prichádza aj dokument zachytávajúci obdobie, počas ktorého ho hral.

Čo vás v najnovšej bondovke čaká? James Bond skončil aktívnu službu a užíva si zaslúžený oddych na Jamajke. Dlho si ho však neužije – objaví sa totiž jeho starý priateľ Felix Leiter zo CIA a požiada ho o pomoc. Misia na záchranu uneseného vedca sa ukáže byť oveľa zradnejšou, ako spočiatku vyzerala. Bond sa počas nej dostane na stopu nevyzpytateľného zločinca, ktorý disponuje nebezpečnou a veľmi ničivou novou technológiou.

OFICIÁLNY TRAILER:

Bondovka Nie je čas zomrieť bude sprevádzaná aj dokumentom Being James Bond, ktorý podrobne popisuje Craigovu 15-ročnú éru ako agenta 007. Bude sa streamovať zadarmo v aplikácii Apple TV od 7. septembra do 7. októbra.

TRAILER K DOKUMENTU BEING JAMES BOND:

„Myslel som si, že nebudem vedieť, ako to celé zvládnuť, ale vedel som, že robíme niečo skutočne špeciálne,hovorí Craig v traileri k dokumentu Being James Bond, ktorý je retrospektívnym pohľadom na jeho 15-ročné dobrodružstvo ako agenta 007. 45-minútový film zachytáva aj doteraz nikdy nezverejnené archívne materiály počnúc od bondovky Casino Royale až po najnovšiu Nie je čas zomrieť. 

53-ročný herec sa priznal, že nakrúcanie bondoviek mu dalo zabrať, ale znamenalo preňho aj výraznú zmenu v živote najmä pre fyzickú prípravu, ktorú si táto rola vyžiadala.

"Môj svet sa obrátil hore nohami, ale som nesmierne hrdý a šťastný, že som to mohol robiť," povedal Craig na margo účinkovania v bondovkách.  

Nie je čas zomrieť má v našich kinách má premiéru už 30 . septembra.

Najčítanejšie