Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Po štyroch rokoch prišlo priznanie: Spal som so svojimi študentkami!
Zdielať na

Po štyroch rokoch prišlo priznanie: Spal som so svojimi študentkami!

Zdroj: latimes.com

Pred rokmi bol herec James Franco obvinený zo sexuálne nevhodného správania, no vyjadril sa k tomu až po dlhých štyroch rokoch.

V roku 2018 sa päť žien odhodlalo vyrozprávať svoje príbehy, ktoré sa týkali ich učiteľa herectva Jamesa Franca. Ten mal údajne zneužívať svoje postavenie a viedlo to k nevhodnému správaniu. Tieto ženy dokonca podali žalobu proti Jamesovi, ktorý im sľuboval obsadenie do jeho filmových projektov, ak mu vyhovejú po sexuálnej stránke. 

Ženy, ktoré sa však ozvali, hovorili, že James určite nie je sexuálny predátor, avšak zneužil svoju pozíciu celebrity na to, čo chcel. James sa k tomu, že spával so študentkami zo svojej hereckej školy, priznal až po štyroch rokoch. "Pozrite sa, priznávam sa, že som spával so študentkami. Počas kurzu, ktorý som viedol som s nimi spal a nebolo to správne. Ale ako som povedal, nie je to dôvod, prečo som založil školu a nevyberal som podľa toho študentov. Nebol to žiaden majstrovský plán z mojej strany. Ale áno, boli príležitosti, kde som mal vzťah so študentkou a nemal som v ňom byť," povedal James, ktorý sa priznal, že mal problémy so závislosťou na sexe po tom, čo začal abstinovať po rokoch závislosti na alkohole. Tú mal od útleho veku. 

globeecho.com

Pre obvinenia sa od Jamesa dištancoval napríklad aj jeden z jeho najbližších kamarátov a kolegov, Seth Rogen, ktorý povedal, že s ním už nebude pracovať. James priznal, že chápe jeho vyjadrenie a posunulo ho to aj bližšie k tomu, aby sa k obvineniam vyjadril on sám. Vraj nechcel, aby sa k tejto téme museli zaňho vyjadrovať jeho kamaráti či rodina a tak konečne zobral zodpovednosť za seba. Myslíte si, že sa jeho vzťahy napravia?

Najčítanejšie