Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Koniec veľkej lásky: Sexsymbol Aquaman sa rozvádza!
Zdielať na

Koniec veľkej lásky: Sexsymbol Aquaman sa rozvádza!

Bol to nádherný príbeh lásky, avšak aj tento pár sa rozhodol odlúčiť.

Jason Momoa a Lisa Bonet oznámili koniec ich vzťahu. Urobili tak prostredníctvom Jasonovho Instagramu. 

"Všetci sme pocítili tlak a zmeny tejto transformačnej doby. Revolúcia sa odkrýva a naša rodina nie je výnimkou... v dôsledku seizmických posunov sa vyskutujú rôzne pocity a rast. A tak zdieľame naše rodinné novinky. V manželstve už pôjdeme rôznymi cestami," napísal Jason.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jason Momoa (@prideofgypsies)

Pár sa stretol v roku 2005 v jazzovom klube ešte predtým, než sa Jason preslávil svojou úlohou Khala Droga v seriáli Hra o tróny. Jason však priznal, že Lisa sa mu páčila už od 80-tych rokov, keď hrala v slávnej Šou Billa Cosbyho. "Keď som mal 8 rokov, povedal som svojej mame, že ju chcem za ženu," priznal sa v roku 2017 Jason. Lisa a Jason majú 2 deti - dcéru Lolu, ktorá sa narodila v roku 2007 a syna Nakoa-Wolfa, ktorý je o rok mladší. Lisa má ešte jednu dcéru z bývalého manželstva so spevákom Lennym Kravitzom. Je to známa herečka Zoë Kravitz. Jason a Lisa si povedali svoje áno v roku 2017. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jason Momoa (@prideofgypsies)

Vo vyjadrení ešte stojí, že si nemyslia, že je to novinka, ktorá by sa mala objavovať v správach, avšak chcú svoje životy žiť v dôstojnosti a úprimnosti. 

    Najčítanejšie