Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Cate Blanchett prezradila, do ktorej časti tela Bradleyho Coopera je totálne zamilovaná!
Zdielať na

Cate Blanchett prezradila, do ktorej časti tela Bradleyho Coopera je totálne zamilovaná!

Zdroj: thewrap.com

Pri nakrúcaní filmu Ulička nočných môr si Cate na svojom kolegovi všimla niečo veľmi nezvyčajné.

Cate Blanchett si nemôže pomôcť, no jej obdiv k očiam Bradleyho Coopera je priam až neopísateľný. Títo dvaja herci sa stretli pri nakrúcaní filmu Ulička nočných môr, ktorý režíruje Guillermo del Toro. 

Cate hrá psychiatričku Lilith Ritter, ktorá spolu s hlavným hrdinom Stantonom Carlisleom, toho hrá Bradley, pracuje na majstrovskom pláne manipulácie. Herečka si na Bradleym však nevšimla len oči, konkrétne sa jej zapáčili jeho dlhé mihalnice. "Má veľmi dlhé mihalnice, ktoré ako psychoanalytička vo filme pozorujem pri tom, ako sa na neho pozerám zvrchu. Má nádherné mihalnice, je to neskutočný herec, no jeho mihalnice sú božské. Sú dôvodom, prečo som zobrala túto úlohu," zažartovala Cate. 

lwlies.com

Spomínaný film sa odohráva v 40-tych rokoch minulého storočia a sleduje príbeh ambiciózneho mentalistu, ktorý sa snaží presadiť vo väčšom meste ako veľký manipulátor. Benefituje na tom, že sa mu jeho klienti zdôverili a uteká pred vlastnou temnou minulosťou spoločne s psychiatričkou Ritterovou, ktorá je zároveň jeho najsilnejším oponentom. "Hrám psychiatričku, ktorá sa zaujíma o myseľ, silu mysle, odpor mysle a skrytú pravdu, ktorú nikto nechce vidieť, pretože je nebezpečná. Príbeh sa ale točí okolo podvodníka, ktorého hrá Bradley. Ten sa naučí, ako čítať myseľ, vďaka čomu dokáže zarobiť peniaze," opísala Cate. Film bude v našich kinách od 3. februára. 

Najčítanejšie