Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Michael Caine o svojich zdravotných problémoch: Donútili ho zmeniť povolanie!
Zdielať na

Michael Caine o svojich zdravotných problémoch: Donútili ho zmeniť povolanie!

Zdroj: see.news

Michael Caine sa počas svojej kariéry objavil vo viac než 130 filmoch.

Je to legenda, ktorá bude navždy patriť medzi hereckú elitu. Stal sa britskou ikonou a momentálne vo veku 88 rokov je na hereckom dôchodku. Môžu za to aj jeho zdravotné problémy. 

Michael Caine sa objavil v mnohých filmoch, ktoré mu získali sošky Oscara, ale aj Zlatý glóbus. Naposledy sa objavil vo filme Oliver Twist v roku 2021, no počas pandémie a aj pre jeho zdravotné problémy sa rozhodol sústrediť na jeho ďalšiu vášeň, ktorou je písanie. "Mám problémy s chrbticou, čo má vplyv na moje nohy a tak sa mi nechodí dobre. Napísal som však niekoľko kníh, ktoré boli publikované a úspešné. Teraz nie som hercom, ale spisovateľom, čo je krásne, pretože ako herec musíte vstať a byť o šiestej ráno v štúdiu. Ako spisovateľ môžete písať a nemusíte pri tom ani opustiť posteľ," povedal v najnovšom rozhovore. 

see.news

"Nedostal som za 2 roky žiadne ponuky, pretože nikto nerobí filmy, ktoré chcem točiť. Ale viete, mám 88 rokov a neexistuje veľa filmov s 88 ročným hlavným hrdinom. Strávil som viac ako 50 rokov vstávaním o šiestej ráno a následným nakrúcaním...," priznal. Herec mal naozaj turbulentný život. Sám dosvedčil, že kedysi vypil aj fľašu vodky denne a vyfajčil niekoľko krabičiek cigariet. To je však dávno preč. Herec sa teraz stravuje zdravo a robí všetko pre to, aby spomalil následky rakoviny, ktorou trpí. 

Najčítanejšie