Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pomoc slávnych rodičov odmieta: Syn Meg Ryan a Dennisa Quaida je úspešným hercom!
Zdielať na

Pomoc slávnych rodičov odmieta: Syn Meg Ryan a Dennisa Quaida je úspešným hercom!

Zdroj: today.com

Ako syn dvoch slávnych rodičov mohol čakať, že jeho cesta v Hollywoode bude jednoduchšia, no oni sa rozhodli inak.

Jack Quaid, ktorý má momentálne 29 rokov je pomerne známou hollywoodskou tvárou, no na začiatku kariéry od rodičov nedostal práve to, čo by mnohí čakali, že dostane. "Nedali mi žiadnu radu. Nikdy som sa ich nepýtal, ako mám hrať nejakú scénu," povedal syn dvoch známych hercov - Meg Ryan a Dennisa Quaida. 

"Spôsob, akým tento biznis funguje je oveľa iný, než keď v ňom pracovali oni. Niektoré veci zažívam aj ja po prvý raz, napríklad práca na pľaci počas obdobia koronavírusu," vyjadril sa Jack. "Je to šťastie, že som vyrastal niekde, kde som sa nebál povedať, že chcem byť hercom a moji rodičia tomu rozumeli. Nevyrastal som v dome, kde by to bolo neznáme alebo kde by mi povedali, že to nie je múdra voľba a mal by som mať záložný plán. Mal som to privilégium a bol som šťastný, že som mal ľudí, ktorí mi rozumeli a podporovali ma v tom," povedal o svojom dospievaní Jack. 

arealnews.com

"Môj agent ho chcel zastupovať, ale odmietol ho. Teraz, keď je úspešný, hovorím si, či nechce pomôcť on mne," priznal Jackov otec, Dennis Quaid. Jack sa však od detstva k filmu veľmi nemal. "Chodil som s mojimi rodičmi na pľac veľakrát, ale iba na pár hodín. Nepísal som si poznámky ani nič podobné. Dieťa nezvláda to, ako pomaly sa filmy nakrúcajú, tak som vždy ostal na pár záberov a potom som išiel do maskérne alebo som sa snažil ukradnúť sladkosti," spomína Jack. A čo by poradil ďalším začínajúcim hercom? "Zvyknite si na čakanie. Veľa budete čakať v prívese, kým pôjdete na pľac a niekedy to zaberie naozaj veľa času. Prineste si knihu, pozerajte seriál, ktorý máte radi a oddychujte. Budete mať kopec času na oddych," poradil Jack. Zdá sa, že práca herca pre neho nie je až taká náročná.

Jacka Quaida uvidíte v našich kinách už od 3. februára v horore Vreskot.

;

Najčítanejšie