Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hviezda pokračovania Sexu v meste vyhlásila, že sú nebinárni!
Zdielať na

Hviezda pokračovania Sexu v meste vyhlásila, že sú nebinárni!

Zdroj: news.com.au

Ako mladá herečka snívala o tom, že dostane úlohu v seriáli Sex v meste. Teraz sa jej to podarilo pri minisérii And Just Like That..., ktorá je pokračovaním ikonického seriálu.

Sara Ramirez hviezdi v novom seriáli produkcie HBO And Just Like That... Má 46 rokov a hovorí o sebe ako o nebinárnej osobe, čo znamená, že nie je ani muž a ani žena a v angličtine používa zámena they/them teda oni/im. Už od mladosti snívala o tom, že si raz zahrá po boku najlepších newyorských kamarátok a tento sen sa jej splnil. 

V minisérii hrá podcasterku Che Diaz, ktorá je rovnako nebinárna. "Cítime, že to je organická, prirodzená rola. Che je niekto, kto sa prejavil ako nebinárny až neskôr v živote a rozpráva pravdu za každých okolností. Myslela som si, že ma táto postava naučí veľa o tom ako sa chopiť sily, ktorú mám, aj napriek systému, ktorý mi ju chce zobrať," povedali Sara.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sara Ramirez (@therealsararamirez)

Ich cesta k sebaobjavovaniu mala mnoho prekážok, no nakoniec im priniesla šťastie. "Toľko sme sa toho museli odnaučiť a museli sme sa postaviť vlastným útlakom. V spoločnosti sa často cítime, že musíme niekde zapadnúť do nejakých škatúľ. Keď sme z nich vystúpili, objavili sme vlastné možnosti na zmenu," priznali. Sara pochádzajú z Mexika, ale keď mali 7 rokov, rodičia ich po rozvode poslali žiť k rodinnej priateľke do Kalifornie. "Proti Mexičanom bolo mierenej veľa nenávisti. Vyložili sme si to tak, že sme boli narodení v Mexiku a znamená to, že nie sme bieli a to je zlé," priznali. "Pripadali sme si dosť obmedzení spôsobom, že sme existovali s tým, že nám bolo pridelené ženské pohlavie už pri pôrode. Vyrastali sme v podmienkach, kde sme museli nosiť účes určitým spôsobom, obliekať sa istým spôsobom a celé to pôsobilo veľmi strnulo a nevyhovovalo to nášmu telu," povedali o skutočnosti, že už od mladého veku cítili, že sú nebinárni. Sara v roku 2016 vyhlásili, že sú bisexuáli a minulý rok sa rozviedli po 8 rokoch s manželom Ryanom Deboltom. Sara hrali taktiež v obľúbenom seriáli Klinika Grace, odkiaľ si ich možno pamätáte s trochu iným účesom. 

cinemablend.com

Sledujete pokračovanie Sexu v meste?​

Najčítanejšie