Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Po Zrodila sa hviezda pripravuje Cooper ďalší romantický film! Kto bude hrať milencov?
Zdielať na

Po Zrodila sa hviezda pripravuje Cooper ďalší romantický film! Kto bude hrať milencov?

Zdroj: thenational.ae

Bradley práve potvrdil, aký projekt ho čaká už v máji.

Film Zrodila sa hviezda bol v roku 2018 hitom, ktorý dostal Bradleyho Coopera do povedomia aj ako režiséra. Jeho nový projekt, kde bude figurovať ako režisér, sa začína nakrúcať už v máji. Volať sa bude Maestro a vidieť ho budeme môcť na Netflixe. Snímka bude sledovať ľúbostný príbeh Leonarda Bernesteina, legendárneho dirigenta a skladateľa, a Felicie Montealegre, ktorá bola herečkou. 

Hlavnú úlohu Bernsteina bude hrať samotný Bradley a jeho lásku stvárni Carey Mulligan. Pôvodne mal film režírovať Steven Spielberg, no o napísanie scenáru a režírovanie prejavil záujem Bradley, a tak bolo rozhodnuté. To najmä vďaka úspechu filmu Zrodila sa hviezda. "Cítil som, že som skladateľa mohol hrať, no opýtal som sa, či by som mohol urobiť prieskum a napísať scenár, ktorý by som aj režíroval. Steven má veľa záujmov, no vyberie si jednu vec, na ktorú sa zameria a drží sa jej. Myslím si, že sme vedeli, že sa k tomuto filmu nejakú dobu nedostane. Bol natoľko láskavý, že mi tento film prenechal a pracujem na ňom posledných 4 a pol roka," priznal Bradley. 

edsays.catchplay.com

​Herca a režiséra sa Bernesteinov príbeh dotkol aj súkromne. "Chcel som som byť dirigentom od detstva. Bol som tým posadnutý. Keď som mal 8, chcel som od Santu taktovku," priznal. Teraz sa Bradley snaží svoju vášeň presunúť do filmu. Keďže sa film začína nakrúcať v máji, bude zjavne trvať, kým sa dostane na Netflix. 

Najčítanejšie