Zatiahnuté
14°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Jake Gyllenhaal si nevie predstaviť, aké to musí byť v koži záchranára! TOTO povedal!
Zdielať na

Jake Gyllenhaal si nevie predstaviť, aké to musí byť v koži záchranára! TOTO povedal!

Zdroj: see.news

Režisér Michael Bay už 17. marca uvedie v kinách novinku Sanitka v hlavných úlohách s Jakeom Gyllenhaalom, Eizou González a Yahyaom Abdul-Mateenom.

Hoci má film Sanitka v názve prostriedok na záchranu života, v skutočnosti ide v tomto akčnom filme aj o niečo menej čestné. Celé to začne nápadom na najväčšiu lúpež, aká sa v histórii Los Angeles stala. Ako inak, nepôjde to bez komplikácií. 

Čo o svojej úlohe Dannyho Sharpa prezradil Jake Gyllenhaal? "Je to komplexná ľudská bytosť. Vyrastal v rodine, kde boli bankové prepady a lúpeže úplne v poriadku - čo je zároveň šialené a smutné, no pravdivé. Bol si veľmi blízky so svojím adoptívnym bratom Willom, myslím si, že jeden u druhého našli navzájom bezpečie. Po rokoch sa však Will odlúčil a ich cesty sa rozdelili. Myslím si, že sa Danny mnohými cestami snaží získať späť lásku svojho brata a aj to spojenie, ktoré mali. Je zvyknutý na to, že je bankový lupič, ale jeho zámer vo filme je získať späť brata. Napriek všetkému Danny nechápe, čo znamená láska a ako ju prejavovať," povedal. 

Príbeh sa skutočne z veľkej časti odohráva v sanitke. Ako sa Jakeovi v takýchto podmienkach pracovalo? "Naše nakrúcanie a tvrdá realita ľudí pracujúcich v prvej línii, najmä v sanitke, sú dve odlišné veci. Naša práca prebiehala na pľaci, neviem, či som si plne uvedomil, čo ma čaká a ako to chce Michael Bay nakrútiť. Neuvedomujem si asi ani to, aké náročné musí byť vykonávať prácu, ak od toho závisí niekoho život. Zachraňovať niekoho v takomto malom priestore je neskutočné. Neviem si predstaviť, aké to musí byť v koži záchranára. Je to malý priestor a naokolo sa nachádza veľa vecí. Fakt, že ľudia sú schopní pracovať rýchlo a myslieť pri tom jasne, je úžasné! Takže nakrúcať film ako tento, v malom priestore sanitky, je nič oproti tomu, čo znamená práca záchranára na dennej aj nočnej báze. Mám obrovský rešpekt k týmto ľuďom," prezradil Jake, ktorý si prácu záchranára počas nakrúcania začal určite viac vážiť. 

Najčítanejšie