Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Sandra Bullock uvažuje, že vo svojej kariére zmení jednu zásadnú vec: Čo ju k tomu donútilo?
Zdielať na

Sandra Bullock uvažuje, že vo svojej kariére zmení jednu zásadnú vec: Čo ju k tomu donútilo?

Zdroj: collider.com

Pred desiatimi rokmi Sandra Bullock vyhlásila, že isté filmy už robiť nebude. Teraz však mení názor...

Sandra Bullock nemá rada pokračovania k filmom, ktoré nakrútila. Pred takmer 10 rokmi to priznala pri rozhovore o úspešnom filme Drsňačky, ktorý nakrútila s Melissou McCarthy. "Nebudem robiť pokračovanie k filmu Drsňačky. V živote som urobila dve pokračovania k filmom. Boli hrozné. To, čo sme s Melissou urobili bolo úžasné. Možno spolu nakrútime iný film. Myslím si, že by mohol byť nemý," povedala vtedy Sandra. 

Filmy, ktoré označila ako hrozné, boli pravdepodobne Nebezpečná rýchlosť 2 - Zásah a Miss špeciálny agent 2: Krásna a nebezpečná. Pri najnovšom rozhovore k filmu Stratené mesto však herečka priznala, že je ochotná zmeniť svoj názor. "Mala som pravidlo "bez pokračovaní", pretože som nemala benefity z toho, že som sa bila za to, čo som v skutočnosti chcela. Cítim, že v mojom veku sa učím bojovať za veci, o ktorých si myslím, že by vyzerali dobre na plátne. Nezaujíma ma už, kto sa pre to nahnevá," priznala. "Neviem, či chcem robiť pokračovanie k Stratenému mestu, ale pozrite sa, mali sme ako scenáristku Danu Fox, čo sa ukázalo ako úžasný krok," pokračovala. Po boku Sandry sa vo filme objavil aj Channing Tatum, Daniel Radcliffe a malú úlohu vo filme získal aj Brad Pitt. 

popsugar.co.uk

Sandru na konci minulého roka nazvali kráľovnou Netflixu, pretože sa jej film The Unforgiven dostal do prvej desiatky najviac sledovaných filmov. Je to už jej druhý titul v tomto zozname. "Výhodou Netflixu je, že ma obsadzujú do filmov a vyberajú mi materiál, ktorý by sa nikdy nedostal do kín," prezradila.

Stratené mesto si však v kinách vychutnať budete môcť a to už od 24. marca. 

Najčítanejšie