Polojasno
19°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Amber Heard na súde klamala: Neuveríte, ako sa na to prišlo!
Zdielať na

Amber Heard na súde klamala: Neuveríte, ako sa na to prišlo!

Zdroj: eu.usatoday.com

Herečka sa súdi s bývalým manželom Johnnym Deppom.

Je to súdny spor, ktorý sleduje takmer celý svet. Amber Heard a Johnny Depp boli kedysi zamilovaným manželským párom, no idylka netrvala dlho. Momentálne už rozvedený pár vedie súdny spor, v ktorom je v hre 50 miliónov dolárov. Hoci nikto nevie úplnú pravdu, podľa najnovších dôkazov sa prišlo na to, že Amber vo svojej výpovedi klamala. 

news.sky.com

Amberina právnička Elaine Bredehoft vyhlásila, že herečka použila na zakrytie rán, ktoré jej spôsobil Johnny Depp, make-up od kozmetickej značky Milani Cosmetics. Jediný problém je, že produkt All In One Correcting Kit nevyšiel až do roka 2017. Toto vyhlásila samotná značka na svojom TikToku. Rany, ktoré mala Amber údajne prekryť, mali vzniknúť v období medzi rokmi 2012-2016. 

Hoci Amberina právnička nespomenula kozmetickú značku na súde po mene, v ruke držala spomínaný produkt a povedala, že Amber ho so sebou nosila každý deň, aby zakryla svoje modriny. Mohlo sa stať, že právnička použila produkt len ako príklad typu produktu, no rovnako môže byť pravdepodobné, že o celej veci klamali. Súd medzi Amber a Johnnym pokračuje aj tento týždeň. Hlavným sporom sú Amberine tvrdenia pre Washington Post, že žila v násilníckej domácnosti.

Najčítanejšie