Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Jennifer Grey hovorí o problémoch vo vzťahu s Johnnym Deppom: Čo prezradila jeho bývalá snúbenica?
Zdielať na

Jennifer Grey hovorí o problémoch vo vzťahu s Johnnym Deppom: Čo prezradila jeho bývalá snúbenica?

Zdroj: journaldesfemmes.fr

Pár bol síce zasnúbený len krátko, no zdá sa, že to bolo intenzívne.

Jennifer Grey a Johnnyho Deppa zoznámil herečkin agent, ktorý ich dal dokopy vďaka rande naslepo. Bolo to ešte v roku 1989, čiže 2 roky po tom, čo bol v kinách Hriešny tanec. "Jedli sme, rozprávali sme sa, pili sme Jacka Danielsa, počas jedla sme išli na cigaretu. Bol tak neskutočne nádherný. Prekvapujúco bol otvorený, vtipný a milý...," píše Jennifer vo svojej autobiografii. 

Johnny ju požiadal o ruku o 2 týždne na to a spolu si dokonca zobrali šteňa, ktoré pomenovali Lulu. "Bola naše cvičné dieťa a bola niekým, kto tu so mnou bol, keď bol Johnny mimo mesta. Johnny sa každý týždeň vracal späť z Vancouveru, ale čím ďalej tým viac sa dostával do problémov. Bil sa v bare a mal problémy s políciou. Zmeškával lety späť do LA alebo zaspal alebo, keď už aj prišiel domov, bol šialene žiarlivý a paranoidný ohľadom toho, čo som robila, keď bol preč. Jeho zlú náladu a nešťastie som pripisovala tomu, že nevedel odísť zo seriálu 21 Jump Street," písala ďalej. 

diply.com

S Johnnym sa rozišla tesne pred jej 29. narodeninami po tom, čo odišiel na stretnutie a nevrátil sa späť a niekoľko hodín ju nekontaktoval. Johnny sa momentálne súdi o 50 miliónov dolárov s jeho exmanželkou Amber Heard. Súdny spor medzi nimi ešte stále pokračuje, no každý deň pribúdajú nové a nové informácie, ktoré pozorne sleduje celý svet. 

Najčítanejšie