Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ku slovu sa konečne dostala aj Amber Heard: Jej výpoveď je len pre silné žalúdky!
Zdielať na

Ku slovu sa konečne dostala aj Amber Heard: Jej výpoveď je len pre silné žalúdky!

Zdroj: rollingstone.com

Herečka na súde rozprávala o tom, ako ju mal jej exmanžel zneužívať.

Súd vo Virginii medzi herečkou Amber Heard a jej exmanželom Johnnym Deppom stále pokračuje. K výpovedi sa po 15 dňoch konečne dostala aj Amber, na ktorú Johnny podal žalobu za poškodenie mena. Malo sa tak stať v rozhovore pre Washington Post. Herec od exmanželky pýta 50 miliónov dolárov.

Herečka známa napríklad z filmu Aquaman sa na súde rozplakala, keď hovorila o tom, ako ju mal mnohými obdivovaný Depp zneužívať. Treba povedať, že ide o naozaj podrobný opis a je len pre silnejšie povahy. 

youtube/screenshot

Amber totiž povedala, že ju Johnny pripútal ku kuchynskej linke a do vagíny jej vložil fľašu od alkoholu. "Nevedela som, či fľaša, ktorá je vo mne nie je poškodená. Modlila som sa, aby nebola zlomená," povedala Amber, ktorá vypovedala viac, než 6 hodín. 

V predchádzajúcich dňoch Johnny vypovedal, že to práve on bol obeťou domáceho násilia. Pri jednom z útokov mal stratiť kúsok prsta. Momentálne žaluje aj Amber svojho exmanžela a pýta si 100 miliónov dolárov za udalosti, ktoré sa stali v Austrálii a medzi ktoré patrí aj spomínaný čin s fľašou od alkoholu. Amber súdu povedala, že Johnny krátko po príchode do Austrálie vybral tašku s drogou MDMA a navrhol, nech si ju dajú spolu. Amber to však odmietla. Práve to spôsobilo, že sa prvú noc pohádali. "Strčil do mňa a ja som letela po dlážke," opísala Amber, ktorú mal tiež Johnny násilne držať pod krkom. Na druhý deň mal vyčerpaný Johnny užiť 10 tabliet extázy a obviňovať ju z afér s Eddiem Redmaynom či Billym Bob Thorntonom. 

"V jednom bode mi držal rozbitú fľašu pri krku a povedal mi, že mi dokaličí tvár," pokračovala vo výpovedi. Neskôr mal po nej Depp hádzať fľaše, roztrhnúť jej oblečenie a kričať po nej, že ju nenávidí. Tu sa Amber zlomila a začala plakať, zatiaľ čo pokračovala v opise udalosti s fľašou, o ktorej sme písali vyššie. Neskôr si mala Amber vziať niekoľko tabletiek na spanie a povedala, že začala krvácať z jej ženských orgánov. V objekte, kde sa to všetko malo stať, boli v tom čase len oni dvaja. Navyše, Johnny sa jej počas ich vzťahu mal vyhrážať celkovo trikrát, že ju zabije. Okrem toho bol Johnny údajne extrémne žiarlivý najmä na jej hereckého kolegu Jamesa Franca. "Bol na mňa nahnevaný, že som zobrala rolu po boku Jamesa Franca. Nenávidel Jamesa a hneď ma obviňoval, že som s ním v minulosti mala aféru," povedala Amber. Hneď potom mal Johnny pred ľuďmi po prvý raz udrieť Amber. Christi Dembrowski, Deppova sestra a zároveň šéfka jeho bezpečnostného tímu, vypovedala, že sa nič také nestalo. 

Verdikt súdu by sme sa mali dozvedieť 27. mája. Ktovie, čo dovtedy ešte vyjde na povrch a v koho prospech porota nakoniec rozhodne. 

Najčítanejšie