Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Brendan Fraser sa vracia na strieborné plátno: Takto vyzerá v novom filme!
Zdielať na

Brendan Fraser sa vracia na strieborné plátno: Takto vyzerá v novom filme!

Zdroj: upworthy.com

Brendan Fraser sa objaví v novom filme režiséra Darrena Aronofskeho.

Dráma, ktorý príde do kín ešte tento rok, s názvom The Whale (Veľryba) je očakávanou snímkou od štúdia A24. Dej filmu je postavený okolo Charlieho, učiteľa angličtiny, ktorý sa kompulzívne prejedá, no chce sa znovu spojiť so svojou dcérou. Tú hrá Sadie Sink, ktorú poznáte zo seriálu Stranger Things. 

Film je nakrútený podľa divadelnej hry z roku 2012 a je prvou snímkou Darrena Aronofskeho od roku 2017, kedy bola v kinách jeho snímka matka!. Novinka The Whale bude mať premiéru na tohtoročnom filmovom festivale v Benátkach.

"Adaptovanie divadelnej hry do filmového scenára mi prinieslo kopec práce, ktorú milujem. Tento príbeh je pre mňa hlboko osobný a som veľmi vďačný, že mám šancu ho ukázať širšiemu publiku. Som Darrenovým dlhodobým fanúšikom, odkedy som videl Requiem za sen a bol som prvák na výške, kde som sa učil písať moje prvé hry. Som vďačný za jeho talent a víziu, ktorú tomuto filmu priniesol," povedal jeden zo scenáristov - Samuel D. Hunter. 

ew.com

"Je to niečo, čo ste ešte nevideli. To je všetko, čo vám viem zatiaľ povedať. Je to ďaleko od toho, čo som kedy videl alebo robil, a viem, že to zanechá dlhodobý dojem," povedal Brendan Fraser, ktorý v úlohe kompulzívneho prejedača dojem určite zanechá. Dátum slovenskej premiéry tohto filmu ešte nie je známy. 

Najčítanejšie