Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Will Smith po prvýkrát prehovoril o incidente na Oscaroch: Bude mu odpustené?
Zdielať na

Will Smith po prvýkrát prehovoril o incidente na Oscaroch: Bude mu odpustené?

Zdroj: Profimedia

Will Smith spôsobil škandál počas tohtoročného odovzdávanie cien Oscarov, keď za vtip o jeho manželke vyfackal svojho kolegu Chrisa Rocka.

Will Smith sa postavil pred kameru po prvýkrát po incidente na Oscaroch. Tento 53-ročný herec v piatok uverejnil na YouTube a sociálne siete takmer 6-minútové video, v ktorom sa ospravedlňuje. 

Will vo videu odpovedal aj na niekoľko otázok od fanúšikov, vrátane jednej, v ktorej odpovedá na to, prečo sa neospravedlnil Chrisovi už počas jeho ďakovnej reči. Herec totiž ten istý rok získal Oscara za najlepšieho herca za film King Richard. Will povedal, že v tú dobu bolo pre neho všetko zahmlené. 

Od fanúšikov padla aj otázka, v ktorej mu pripomenuli, že ich sklamal. "Sklamanie ľudí je centrom mojej traumy. Nenávidím, keď ľudí sklamem. Bolí ma to psychicky a emocionálne, keď viem, že nežijem podľa predstáv, ktoré ľudia o mne majú. Hlboko ľutujem a snažím sa kajať bez toho, aby som sa za seba hanbil. Som človek. Urobil som chybu a snažím sa nemyslieť si o sebe, že za nič nestojím," povedal. 

A čo odkázal fanúšikom, ktorí k nemu vzhliadali? "Viem, že to je mätúce a viem, že to je šokujúce, ale sľubujem, že som oddaný šíriť svetlo, lásku a šťastie do tohto sveta," odkázal. "Ak počkáte, verím, že budeme s Chrisom znova priateľmi," povedal dúfajúc. Herec priznal, že sa Chrisovi ozval, no ten mu odkázal, že nie je ešte pripravený na komunikáciu, no Will to bude skúsať ďalej. "Chrisovi sa ospravedlňujem. Moje správanie bolo neprijateľné a som tu kedykoľvek, ak sa budeš chcieť porozprávať," ukončil herec. 

Najčítanejšie