Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Najväčšie neuverejnené prekvapenia zo súdu Depp vs. Heard: Môže za všetko problém s erekciou?
Zdielať na

Najväčšie neuverejnené prekvapenia zo súdu Depp vs. Heard: Môže za všetko problém s erekciou?

Zdroj: cnn

Nahé fotky, problémy s erekciou a rôzne sexuálne radovánky môžu byť pridané do zoznamu bizarností, ktoré sa týkajú súdu medzi Johnnym Deppom a Amber Heard.

Súd medzi dvoma exmanželmi bol naozaj známou a dlhotrvajúcou kauzou, pri ktorej sme sa dozvedeli rôzne utajované skutočnosti zo života Johnnyho a Amber. Počas ich manželstva museli riešiť napríklad aj chýbajúci kúsok Johnnyho prsta.

youtube/screenshot

Dokumenty, ktoré sa tohto prípadu týkajú majú viac ako 6000 strán a uverejnené boli tento víkend. Odhaľujú ešte viac, než sme mali možnosť počas súdu zachytiť. Johnny Depp nakoniec súd vyhral a Amber mu mala dokopy zaplatiť 15 miliónov dolárov, z čoho súd vyrátal skutočnú najvyššiu sumu, ktorá je vo výske 10,35 milióna dolárov. Amber má za škodu spôsobenú na nej dostať 2 milióny dolárov. V najnovších dokumentoch vyšli najavo fakty, ktoré verdikt už nezmenia, no sú viac, než zaujímavé. 

Tím Amber Heard obvinil Johnnyho, že chcel uverejniť jej nahé fotky do odvysielania súdneho procesu ako dôkazový materiál. Johnny chcel údajne v procese spomenúť aj to, že sa Amber kedysi živila aj ako exotická tanečnica, čo sa uznalo ako irelevantný dôkaz. Amberin tím obvinil Johnnyho, že chcel poškodiť ich klientke tým, že naznačuje, že pracovala ako eskort. Tím Johnnyho Deppa sa zas obránil proti pokusom obviniť ich klienta z chúlostivých zdravotných problémov. Ako dôkaz dodali zdravotnú dokumentáciu, v ktorej stálo, že Johnny berie lieky, ktoré sa požívajú v prípade problémov s erekciou, či herpesom. Advokáti Amber argumentovali, že to súvisí s jedným z najzávažnejších obvinení, kedy mal Johnny údajne znásilniť Amber fľašou od alkoholu. 

marca.com

Počas súdu sa častokrát spomínalo priateľstvo medzi Johnnym a Marilynom Mansonom. Advokáti Johnnyho Deppa sa veľmi snažili, aby správy medzi nimi dvoma boli pred súdom utajené. Marilyn je momentálne ženatý s fotografkou Lindsay Usich a žaluje ho jeho bývalá priateľka Evan Rachel Wood a mnoho ďalších žien. Obviňujú ho z rôznych sexuálnych útokov. Johnny si s Marilynom písali o ich manželkách a ich údajnom sociopatistickom správaní. Pravdu pravdepodobne nikdy nezistíme, no tento súd spôsobil problémy tak ako Johnnymu, aj Amber. Je teda otázne, kto skutočne vyhral. 

Najčítanejšie