Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Škandalózne nakrúcanie? Románik známej režisérky s popovou hviezdou rozdelil štáb na dva tábory!
Zdielať na

Škandalózne nakrúcanie? Románik známej režisérky s popovou hviezdou rozdelil štáb na dva tábory!

Zdroj: geo.tv

Premiéra filmu Neboj sa, zlatko sa už blíži. Avšak čím ďalej, tým viac ľudí rozpráva o romanci, ktorá počas nakrúcania na pľaci vznikla.

Niekoľko zamestnancov zo štábu k filmu Neboj sa, zlatko, rozpráva o napätých situáciách, ktoré zažili počas nakrúcania. Herečka Florence Pugh, ktorá hrá v snímke hlavnú úlohu, bola údajne nepokojná zo vznikajúceho romániku medzi režisérkou Oliviou Wilde a jej hereckým kolegom Harrym Stylesom. "Viem vám s istotou povedať, že Florence nebola nadšená, keď sa pozerala, ako sa Olivia a Harry nevedia od seba na pľaci odtrhnúť, pretože Olivia tvorila v tom čase pár s Jasonom, keď si začala s Harrym," povedal tajný zdroj z nakrúcania. 

Variety

Iné zdroje však tvrdia, že Olivia a Harry si vzájomnú náklonnosť na pľaci nepreukazovali a teda nikto nevedel, že tvoria pár. "Olivia bola veľmi profesionálna, rovnako aj Harry. Boli sme všetci prekvapení, že sa dali dokopy a nikto z nás nevedel, že sa to deje, kým to nebolo v médiách," povedal zdroj. Olivia a Harry sa prvýkrát spolu objavili ako pár na svadbe Harryho agenta Jeffreyho Azoffa v januári 2021 a ich vzťah trvá doteraz. "Nakrúcali sme počas najprísnejších podmienok pandémie. Všetci sme mali veľa práce a sústredili sme sa na ňu. Vôbec sme nevedeli, že Harry a Olivia medzi sebou niečo riešia!," povedal ďalší zdroj. Napriek tomu, že sa hovorilo, že Oliviin exsnúbenec Jason Sudekis sa stavil na nakrúcaní, nové zdroje tvrdia, že ani toto nie je pravda. "Pľac bol uzatvorený a žiadni návštevníci neboli povolení, vzhľadom na lockdown," povedali. Olivia a Jason ukončili svoj vzťah v novembri 2020. 

Grazia

Väčšina hercov a herečiek z filmu sa stretne už čoskoro na premiére spomínanej snímky a to na filmovom festivale v Benátkach. Uvidíme, ako sa kolegovia budú k sebe správať tam. Olivia na svojich sociálnych sieťach nevie Florence vynachváliť, no Florence túto filmovú novinku na svojom Instagrame ešte nespomenula. Je to preto, že má na režisérku ťažké srdce? To možno nikdy nezistíme.

Neboj sa, zlatko má slovenskú premiéru naplánovanú na 22. septembra 2022!

Najčítanejšie