Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Po Elvisovi príde do kín aj film o jeho veľkej láske Priscille: Títo mladí herci ich budú hrať!
Zdielať na

Po Elvisovi príde do kín aj film o jeho veľkej láske Priscille: Títo mladí herci ich budú hrať!

Zdroj: today.com

Snímku bude režírovať úspešná Sofia Coppola.

Kráľa rock´n´rollu bude po skvelom výkone Austina Butlera tentokrát hrať Jacob Elordi. Snímka sa bude volať Priscilla a tentoraz sa zameria najmä na osud Elvisovej manželky. Tú bude hrať Cailee Spaeny. Pôjde o adaptáciu autobiografickej knihy Elvis and Me, ktorú v roku 1985 vydala samotná Priscilla Presley. Film sa bude nakrúcať pod značkou alternatívneho štúdia A24. 

people.com

Priscilla má momentálne 77 rokov a snímku Elvis od Baza Luhrmanna vychválila, ako sa len dalo. Počkáme si teda, ako sa jej bude páčiť pripravovaná snímka o jej živote.
"Rozmýšľal som nad tým, že Elvis chcel byť Jamesom Deanom. Chcel byť aj Marlonom Brandom. Robil som si prieskum o každom hercovi z tej doby a Elvisa som vnímal ako zabávača a speváka. Ale bol aj hercom. Svojím spôsobom sa chcem od týchto ľudí učiť. Nemám veľa kamarátov, ktorí by prešli tým, čím ja, tak som si týchto mužov zobral za svoje vzory. Elvis bol naozaj milý k novinárom, ale v očiach mu vidíte, že bol jednoducho unavený. Ja som tiež unavený, spávam tak 4, 5 hodín, ale  je to pre mňa smutné, pretože teraz je iná doba a je to niekto, kto zažil oveľa horšie veci ako ja, no je to podobný pocit," povedal o Elvisovi kedysi Jacob. 

Najčítanejšie