Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Opľul Harry Styles svojho kolegu alebo nie? Prečo sa o tom vôbec tak veľa hovorí?
Zdielať na

Opľul Harry Styles svojho kolegu alebo nie? Prečo sa o tom vôbec tak veľa hovorí?

Zdroj: cnnespanol.cnn.com

V kinách je práve teraz film Neboj sa, zlatko od režisérky Olivie Wilde. Okrem toho, že v snímke hrá aj samotná režisérka, objavili sa v ňom aj Chris Pine, Florence Pugh či popová hviezda Harry Styles. Práve ten mal na benátskej premiére opľuť svojho kolegu Chrisa Pinea.

Video, ktoré kolovalo po internete malo pľuvanec dokonca zachytiť, no čo sa na ňom v skutočnosti deje, je naozaj záhadou. Okolo filmu Neboj sa, zlatko vzniklo mnoho fám. Niektoré sa časom vykryštalizovali, iné stále ostávajú záhadou. Harry Styles momentálne randí s Oliviou Wilde a tak sa množstvo klebiet točí práve okolo nich a ostatného obsadenia filmu. Údajne najväčší problém s Oliviou mala herečka Florence Pugh, ktorej prekážalo, že sa Olivia dala dokopy s Harrym, ešte keď bola zasnúbená s iným hercom. 

Olivia navštívila talkshow Stephena Colberta a vyjadrila sa v nej aj k toľko diskutovanému pľuvancu. "Harry to neurobil. Myslím si, že je to perfektný príklad toho, že ľudia hľadajú drámu kdekoľvek. V skutočnosti Harry neopľul Chrisa," povedala. 

Harry sa ku klebete vyjadril počas jeho koncertu, kde zažartoval, že sa v Benátkach zastavil len na chvíľku, aby Chrisa opľul. 

Klebetu vyvrátil aj samotný Chris Pine, ktorý prostredníctvom svojho mediálneho zástupcu vyhlásil, že sa nič také nestalo. 

Film Neboj sa, zlatko si môžete pozrieť v kinách už práve teraz. 

Najčítanejšie