Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Zbytočná dráma? Rozvod sa nekoná, za všetko mohlo pravdepodobne šteniatko!
Zdielať na

Zbytočná dráma? Rozvod sa nekoná, za všetko mohlo pravdepodobne šteniatko!

Zdroj: rtl.be

Bolo to všetko len divadielko pre novinárov alebo šlo o unáhlené rozhodnutie? To sa už asi nikdy nedozvieme.

Jedna vec je momentálne istá. Sylvester Stallone a Jennifer Flavin sa nateraz nerozvádzajú. Hercov mediálny zástupca túto fámu potvrdil a tak sa zdá, že dráme je koniec. 

"Rozhodli sa znovu stretnúť u nich doma, kde sa porozprávali a vyriešili si svoje problémy. Teraz sú obaja extrémne šťastní," stálo vo vyhlásení. Sylvesterovi manželka určite chýbala, nakoľko s ňou na svoje sociálne siete pridal staršiu fotku, na ktorej vyzerali obaja šťastní. Dobré správy prišli pár dní potom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sylvester Stallone (@allstallone)

Herec si však pravdepodobne prešiel aj obdobím hnevu, keď tetovanie, na ktorom bola Jennifer dal prerobiť na tetovanie, na ktorom je momentálne jeho pes. Jennifer vyplnila žiadosť o rozvod 19. augusta a urobila tak po 25 rokoch manželstva. Hlavným problémom mali byť financie a spôsob, akým ich jej manžel míňal. V Hollywoode sa hovorí aj o tom, že za celý rozvod môže práve spomínaný pes, ktorého Sylvester chcel ako ochrancu rodiny, no Jennifer s tým nesúhlasila. Herec túto klebetu vyvrátil a priznal, že ich vzťah nemal problémy pre tak triviálnu vec, akou je pes menom Dwight. Priznal, že problémy boli oveľa hlbšie, no pes bol kameňom úrazu v ich vzťahu, keďže rodina žije striedavo na Floride a v Kalifornii, čo bol hlavný dôvod, prečo Jennifer psa odmietala. 

pagesix.com

Ako si myslíte, že Jennifer reagovala, keď zistila, že bola na Sylvestrovom tele pretetovaná práve obrázkom Dwighta? 

Najčítanejšie