Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Wolverine sa vracia! Fanúšikovia ho uvidia v pokračovaní filmu Deadpool
Zdielať na

Wolverine sa vracia! Fanúšikovia ho uvidia v pokračovaní filmu Deadpool

Zdroj: usmagazine.com

Ak máte radi sériu komiksov X-Men určite viete, že jednou z najobľúbenejších postáv je pre mnohých Wolverin. Takmer sme si začali myslieť, že ho na striebornom plátne už nikdy neuvidíme, no opak je pravdou.

Ryan Reynolds potešil fanúšikov Marvelu, keď oznámil, že vo filme Deadpool 3 uvidíme aj Hugha Jackmana v jeho najslávnejšej úlohe - Wolverina. Deadpool 3 má naplnánovanú premiéru na 6. septembra 2024. 

Ryan túto správu so svetom zazdieľal prostredníctvom videa na sociálnych sieťach. Ako to už tento herec dobre vie, okrem dôležitej informácie fanúšikov spracovaním správy aj pobavil. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Vo videu Ryan rozpráva o tom, že mu došli nápady na ďalšie pokračovanie Deadpoola. Zároveň v pozadí prejde Hugh, a tak sa ho Ryan opýta, či by náhodou nechcel zahrať Wolverina ešte raz. "Jasné, Ryan," odpovie Hugh a následne sa spustí pieseň I Will Always Love You od Whitney Houston. 

Ryan sa v Marvel svete po prvý raz objavil v roku 2009 a to práve vo filme X-Men Origins: Wolverine. S Hughom sú skvelí priatelia, aj keď si zo seba radi robia verejne srandu. Starší z hercov v roku 2017 ukončil svoju púť ako Wolverine, no zdá sa, že kamarátske puto ho presvedčilo, aby tomu dal znova šancu. Tešíte sa, že sa tak rozhodol? 

Najčítanejšie