Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Toto že je romantika? Ashton Kutcher povedal prvýkrát "milujem ťa" týmto spôsobom!
Zdielať na

Toto že je romantika? Ashton Kutcher povedal prvýkrát "milujem ťa" týmto spôsobom!

Ich príbeh začal nakrúcaním kultového seriálu Tie roky sedemdesiate, no svoje áno si povedali až roky potom.

Ashton Kutcher prezradil, kedy povedal Mile Kunis "milujem ťa" po prvý raz. Tento 44-ročný herec má momentálne svoju talkshow Our Future Selves v spolupráci s Pelotonom. Do talkshow si pozval country speváka Kennyho Chesneya a práve jemu povedal, ako vyzeral začiatok romantického príbehu s Milou, ktorú pozná od roku 1998, no chodiť spolu začali až v roku 2012.

"Prvýkrát som svojej žene povedal, že ju milujem počas počúvania pesničky "You and Tequila". Možno som si vtedy dal trochu veľa tequily," priznal Ashton, ktorý pri rozhovore behal na bežiacom páse. Ashton sa dal na zdravý životný štýl a dokonca sa pripravuje na newyorský maratón. 

@onepeloton

Kenny Chesney = GOATed wingman ?

♬ original sound - Peloton
"Objavil som sa u nej doma o druhej ráno a kričal som "Ty a tequila zo mňa robíte blázna". Povedal som, že ju milujem a ona na to, že to nemám hovoriť, pokiaľ to nemyslím vážne. Opýtala sa ma, či ju budem milovať aj keď sa zobudím z tej opice. Na druhý deň som sa zobudil a povedal som jej, že ju milujem," pokračoval Ashton. Zdá sa vám toto autentické vyjadrenie lásky ako milé? 

popsugar.com

Peloton si nevybral Ashtona ako moderátora svojej talkshow náhodou. Prípravu na maratón totiž herec berie naozaj vážne. "Najväčšia fyzická zmena nastala vtedy, keď sa moje svaly z hornej časti tela presunuli do nôh. Schudol som okolo 6 kíl. Mojou každodennou motiváciou sú moje deti a rodina," priznal a dodal, že Mila jeho cieľ tiež veľmi podporuje. Herec bude bežať maratón, aby zdvihol povedomie pre spoločnosť Thorn, ktorá pracuje s technológiou, ktorá ochraňuje deti pred sexuálnym zneužívaním a znižuje množstvo sexuálneho obsahu pre deti v online priestore. 

Najčítanejšie