Skoro jasno
17°
Bratislava
Dlhoočakávaný návrat Samathy je tu: Ako zvládla scénu so Sarah Jessica Parker?
Zdielať na

Dlhoočakávaný návrat Samathy je tu: Ako zvládla scénu so Sarah Jessica Parker?

Zdroj: Vogue

V seriáli Ako to bolo ďalej... sa konečne objavila jedna z najobľúbenejších postáv Sexu v meste.

Kim Cattrall potešila fanúšikov Sexu v meste po celom svete. Objavila sa v epizóde voľného pokračovania spomínaného seriálu s názvom Ako to bolo ďalej... 

Herečka sa po dlhých rokoch konfliktov s jej kolegyňou Sarah Jessicou Parker nakoniec rozhodla k svojej najslávnejšej úlohe vrátiť. Hoci tieto dve spolu v seriáli komunikovali len prostredníctvom telefonátu, určite je to lepšie, ako keby bola Samatha z Ako to bolo ďalej... vynechaná úplne. 

people.com

Samatha, ako vždy, mala na sebe dokonalý outfit. S Carrie si spolu zatelefonovali, aby jej Samatha oznámila, že nestíha jej "poslednú večeru", ktorá mala byť zároveň rozlúčkou s Carrieiným slávnym bytom. Samantha sa v seriáli odsťahovala do Londýna. Hoci sa postava v seriáli objavila len na okamih, aj to stačilo, aby mali diváci pocit, že slávna štvorica zo Sexu v meste funguje aj po rokoch a naprieč kontinentmi. 

Ešte v roku 2017 napísala Kim na Twitter, že sa jej scenár k tretiemu filmu Sex v meste nepáčil a preto sa v ňom neobjaví. Film sa nakoniec nekonal. V rovnakom roku Kim v jednom z rozhovorov povedala, že by sa k nej Sarah Jessica Parker mohla správať milšie. A asi aj to bolo pre Sarah čerešničkou na torte. Herečka tiež tvrdila, že do prvej série Ako to bolo ďalej... ju ani nikto nevolal hrať. Po tom, čo fanúšikovia na sociálnych sieťach priam prosili tvorcov a herečky, nech nájdu spoločnú cestu a vrátia Samathu do seriálu, sa to nakoniec podarilo a snáď budú aspoň s týmto malým cameom spokojní. 

people.com

Najčítanejšie