Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Novinky o stave Brucea Willisa: To, čo ho kedysi živilo už neovláda!
Zdielať na

Novinky o stave Brucea Willisa: To, čo ho kedysi živilo už neovláda!

Zdroj: Instagram/buuski

Podľa Bruceových blízkych herec už nevie rozprávať.

Najbližšia rodina a známi sú mu stále nablízku, no stav hereckej legendy Brucea Willisa sa stále zhoršuje. Diagnostikovali mu afáziu, čo je porucha komunikácie, pri ktorej postupne dochádza k strate reči. Herec zároveň bojuje s demenciou, pre ktorú sa pred pár rokmi rozhodol skončiť s hraním. Podľa posledných správ od rodiny herec prestal verbálne komunikovať. 

V marci v roku 2023 vydala Bruceova rodina vyhlásenie, v ktorom verejnosť informovala o hercovom zdravotnom stave. Prvé príznaky si všimol Glenn Gordon Caron, tvorca sitcomu Moonlighting, počas návštevy u herca. Caron povedal, že počas rozhovoru s Bruceom mal herec problémy s vyjadrovaním. Dokonca si všimol, že Bruce, ktorý kedysi veľa čítal, to už dlhodobo nerobí, pretože mu to už neprináša pôžitok. Bruce v tom čase spoznával známe tváre, no ťažko si spomínal na ľudí z minulosti. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore)

Bruceova rodina a blízki mu poskytujú plnú podporu na tejto ťažkej ceste. O herca sa momentálne najviac stará jeho manželka, Emma Heming Willis, no často ho navštevuje aj jeho bývalá žena - Demi Moore, s ktorou má tri dospelé dcéry. V talkshow Drew Barrymore, Bruceova a Demina najmladšia dcéra Tallulah priznala, že demencia je v prípade jej otca skutočne agresívna, ale jej otec ostáva rovnakým a prejavuje im všetkým lásku. "Je stále rovnaký, a naučila som sa, že je to tá najlepšia vec, ktorú si môžeme želať. Cítim lásku, keď som s ním, je to môj ocko a ľúbi ma. Sedíme spolu a je okolo nás energia lásky, je to výnimočné," povedala Tallulah.

Najčítanejšie