Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Neuveríte, v akých podmienkach vyrastali: 7 osobností, ktoré si v detstve prešli peklom!
Zdielať na

Neuveríte, v akých podmienkach vyrastali: 7 osobností, ktoré si v detstve prešli peklom!

Zdroj: people.com

Možno by ste nepovedali, že tieto známe tváre vyrastali v naozaj náročných podmienkach.

Macaulay a Kieran Culkin

Rodina Culkinovcov bola naozaj chudobná. Našťastie, vďaka talentovaným deťom sa im začalo dariť. Rodičia Culkinovci spolu vychovali sedem detí, ktoré vyrastali v malom newyorskom apartmáne. Napriek náročným podmienkam a prísnemu otcovi sa zdá, že Macaulay a Kieran sa so svojím destvom vyrovnali. 

brightside.me

Barry Keoghan 

Barry stratil svoju mamu, keď mal 12 rokov a následne bol umiestnený do 13 rôznych náhradných domovov. Svoj úspech pripisuje tomu, že ho spomienky na mamu držali pri sile. "Keď ste dieťa, neviete čo sa deje. Ste umiestnený na jedno miesto a zrazu bum, máte nový domov," povedal Barry. Nakoniec však Barry a jeho brat našli trvalý domov pri ich babke. 

brightside.me

​Viola Davis

Herečkina túžba po úspechu pramenila z toho, že vyrastala v chudobe. V roku 2014 herečka povedala, že ako dieťa vôbec netušila, kedy sa znova naje. "Obetovala som svoje detstvo jedlu a vyrastala som v hroznej hanbe," povedala. Vášeň k herectvu sa u nej prejavil na strednej škole, kde získala štipendium, vďaka čomu mohla ísť na vysokú školu na Rhode Island a neskôr na prestížny Juliard. 

brightside.me

​Charlize Theron 

Keď mala Charlize 15 rokov, bola svedkom traumatickej udalosti, pri ktorej jej mama v sebaobrane zabila jej otca. To na nej zanechalo stopu a vyrovnáva sa s tým vďaka terapiám. 

brightside.me

​Hilary Swank 

Oscarová herečka mala v detstve zakázané hrať sa s deťmi, pretože jej rodina bola chudobná. Jej rodičia sa rozviedli, keď mala 16 rokov a jej starší brat následne odišiel z domu. Napriek finančným problémom jej mama nezanevrela na jej sen stať sa herečkou a presťahovali sa do Kalifornie. Nemohli si však dovoliť prenajať si apartmán a tak žili v karavane. Ako dobre vieme, nakoniec všetko dobre dopadlo a Hilary je jednou z najlepších herečiek na svete. 

brightside.me

​Jim Carrey 

Ikonický komediálny herec vyrastal v plnom dome so štyrmi súrodencami. Jeho rodina mala tak málo peňazí, až musel odísť zo školy. Keď jeho otec prišiel o prácu, rodina skončila na ulici a bývali v karavane. Herec prezradil, že v tejto dobe si vybudoval zmysel pre humor, vďaka ktorému sa preslávil. 

brightside.me

Najčítanejšie