Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Nepríjemné chýry alebo skutočnosť? Tento hviezdny hollywoodsky pár vraj speje k rozvodu!
Zdielať na

Nepríjemné chýry alebo skutočnosť? Tento hviezdny hollywoodsky pár vraj speje k rozvodu!

Zdroj: brobible.com

Údajne došlo už aj k odsťahovaniu.

Ben Affleck a Jennifer Lopez sa pravdepodobne rozvádzajú. Herec sa mal už od svojej polovičky vraj aj odsťahovať. Zdieľal to páru blízky zdroj pre magazín In Touch. 

"Vrhajú sa do rozvodového konania a pre zmenu, nie je to Benova vina!" prezradil zdroj. Fanúšikovia si všimli, že Ben a Jennifer v poslednej dobe trávia stále viac a viac času od seba. Nezúčastnili sa spolu ani na udalosti Met Gala, ktorú Jennifer tento rok hostila. 

"Zameriava sa na prácu a deti. Ben sa už odsťahoval a pravdepodobne budú musieť predať aj ich vysnívaný dom, ktorý hľadali dva roky. Nikdy sa neprestanú milovať, ale ona ho nemôže kontrolovať a on ju nedokáže zmeniť. Nie je tu cesta, aby to vydržalo," pokračoval zdroj. Fanúšikovia tiež spozorovali, že Jennifer si na sociálnych sieťach pýta pozornosť, zatiaľ čo Ben je viac v úzadí a to napriek tomu, že v dokumente o Jenniferinom živote Ben priznal, že nechce svoj vzťah zverejňovať na sociálnych sieťach. Pre Jennifer je to však dôležité a tak priznal, že v tomto musel urobiť kompromis. "Nemyslím si, že Ben je vyrovnaný s tým, že to robím, ale tiež mi to nezakazuje," povedala Jennifer. Zdroj, ktorý informáciu o rozvode médiám prezradil tiež dodáva, že Jennifer sa snaží neustále kontrolovať Bena, pričom Ben sa jej snaží vo všetkom vyhovieť. 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Prime Video (@primevideo)

Najbližšie týždne asi ukážu, ako to všetko v skutočnosti je. 

Najčítanejšie