Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Channing Tatum a Jenna Dewan Tatum sa rozišli po 9 rokoch manželstva!
Zdielať na

Channing Tatum a Jenna Dewan Tatum sa rozišli po 9 rokoch manželstva!

Zdroj: profimedia.sk

"Rozhodli sme sa rozísť s láskou."

Channing Tatum a Jenna Dewan Tatum sa rozišli po takmer deviatich rokoch manželstva. Pár túto novinu oznámil v spoločnom vyhlásení:

"Ahojte všetci! Takže... Máme niečo, o čo by sme sa chceli s vami podeliť: Najprv, je zvláštne, že musíme s každým zdieľať takúto vec, ale je to dôsledok životov, ktoré sme si vybrali a za ktoré sme vďační. Žijeme v úžasnej dobe, ale je to tiež doba, keď  pravda môže byť ľahko skreslená do "alternatívnych faktov". Takže chceme s vami zdieľať pravdivú verziu, aby ste vedeli, že ak sa to dozvedáte od nás, určite nejde o fikciu.

Rozhodli sme sa rozísť s láskou. Pred mnohými rokmi sme sa hlboko zamilovali a prešli sme spolu nádhernú cestu. Nič sa nezmenilo na tom, ako veľmi sa milujeme, ale láska je jedno krásne dobrodružstvo, ktoré nás pre túto chvíľu berie rôznymi cestami. Nie sú za tým žiadne tajomstvá ani nemilé udalosti, ktoré by boli základom nášho rozhodnutia - sme len dvaja najlepší priatelia, ktorí si uvedomili, že je na čase, aby sme si dali priestor a pomohli si navzájom žiť čo najradostnejší a čo najviac naplnený život. Stále sme rodina a vždy budeme milujúcimi rodičmi Everly. Nebudeme to ďalej komentovať a všetkým vopred ďakujeme za rešpektovanie súkromia našej rodiny. Posielame všetkým veľa lásky, Chan & Jenna. "

https://www.instagram.com/p/BhFuWBaBGqc/?utm_source=ig_embed

Channing a Jenna sa stretli na natáčaní tanečného filmu Let's Dance a majú spolu 4-ročnú dcéru Everly. Správa o ich rozchode prišla dosť nečakane.

Channing Tatum s manželkou Jennou Dewan a dcérkou Everly

Channing Tatum s manželkou Jennou Dewan a dcérkou Everly

Instagram

Najčítanejšie