Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nový akčný Aquaman prinesie množstvo darebákov: Ktorý z nich je najsilnejší?
Zdielať na

Nový akčný Aquaman prinesie množstvo darebákov: Ktorý z nich je najsilnejší?

Zdroj: batman-news.com

Nebude chýbať ani jeho starý "priateľ" Black Manta.

O novom traileri Aquaman sa už hovorilo veľa. Ukázal nám počiatok samotného Aquamana, jeho silu a aj to, aký bude jeho záverečný súboj. No nebolo ešte celkom isté, proti komu bude bojovať. 

Black Manta je jedným z najznámejších antagonistov Aquamana, ale minulý rok Momoa prezradil, že skutočný boj bude zvádzať proti Ocean Masterovi, jeho nevlastnému bratovi. 

Ocean Master sa stal hlavným antagonistom nového filmu.

www.popsugar.com

Orm je súčasným kráľom Atlantídy. Hrá ho Patrick Wilson, podľa ktorého je Orm motivovaný nielen túžbou si udržať svoju korunu, ale aj jeho eko-bojom. Keďže ryby sú jedným z najviac postihnutých druhov klimatických zmien, nie je žiadnym prekvapením, že ich kráľa hnevá svet na povrchu. No privolanie sily siedmich morí sa to zdá ako trochu extrémne riešenie. Aby Aquaman ochránil svet svojho otca, Orma bude musieť zvrhnúť z trónu.

Black Manta sa však opäť vráti

www.popsugar.com

​Abdul-Mateen, predstaviteľ Blacka Mantu, najväčšieho nepriateľa Aquamana, sa upísal na niekoľko ďalších filmov. To znamená, že ho môžeme očakávať nielen v pokračovaní Aquamana 2, ale dokonca v iných DC projektoch. Black Manta sa objavil v Young Justice a v niekoľko ďalších animovaných filmoch Justice League.  Dokonca sa pripojil k Suicide Squad. Preto vieme, že sa divákom ukáže viackrát. 

Trailer k filmu vyzerá pútavo ako mnoho filmov spoločnosti DC. Aquaman nám na veľké obrazovky prinesie podmorskú vojnu a to v superhrdinskom štýle.

Do kín sa dostane 20. decembra 2018!

Najčítanejšie