Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Filmy, na ktoré sa v roku 2019 tešíme najviac!
Zdielať na

Filmy, na ktoré sa v roku 2019 tešíme najviac!

V roku 2019 si príde na svoje každý, to vám vieme zaručiť. Pozrite sa na filmy, na ktoré sa v Kinosále tešíme najviac.

The Kitchen

Predstavte si gangsterský film, no s troškou viac humoru a so ženským obsadením. Práve taký sa chystá do našich kín v septembri. Do hlavných úloh sú obsadené komička Tiffany Haddish, Melissa McCarthy a Elisabeth Moss. Snímka je o ženách, ktoré prevezmú biznis svojich mužov.

Glass

Už o pár dní má premiéru snímka Glass. Spoja sa traja zvláštni hrdinovia, ktorých hrajú Samuel L. Jackson, James McAvoy a Bruce Willis. 

The Woman in the Window

Režisér Joe Wright, ktorý je známy snímkami Pýcha a predsudok či Anna Karenina, nám do kín v októbri donesie snímku s naozaj hviezdnym obsadením. Uvidíme v ňom Amy Adams, Garyho Oldmana či Julliane Moore. Príbeh je o detskej psychologičke, ktorá trpí chorobným strachom z vonkajších priestorov. Jedného dňa vidí zo svojho okna strašný zločin.

Ford v. Ferrari 

Táto dráma o rivalite dvoch áut Ford GT40 a Ferrari 330 P3 bude filmom, ktorý sa naozaj oplatí vidieť. Už len pre jeho herecké obsadenie. Uvidíme v nej Christiana Balea a Matta Damona.

Noví mutanti 

V auguste do kín preletí jemne hororový príbeh o teenagerských X-menoch. Je to príbeh o piatich mutantoch, ktorí sú väznení vo vládnom zariadení. To už znie zaujímavo, čo poviete? 

nerdist.com

Muži v čiernom: Globálna hrozba

Už štvrtý Muži v čiernom v hlavnej úlohe s Chrisom Hemsworthom a Tessou Thompson k nám prídu v júni. Podľa upútavky vieme, že pôjde o naozaj zábavnú jazdu. 

Dumbo 

Tim Burton sa spojil so štúdiom Disney, aby oživil kresleného sloníka, ktorý vie lietať. Navyše vo filme uvidíme aj Dannyho DeVita, Evu Green, Colina Farrella a Michaela Keatona. 

Joker

Už vo filmoch Christophera Nolana nás upútala postava Jokera. Tentoraz sa tejto úlohy zhostil Joaquin Phoenix. Snímka sa bude zameriavať na Jokerov osobný život a na to, čo ho viedlo ku kriminálnemu životu. 

To Kapitola 2 

Pokračovanie úspešného hororu z roku 2017 nás prenesie o pár rokov ďalej. Dospelých hrdinov prvej časti budú hrať Jessica Chastain, James McAvoy či Bill Hader. Do úlohy klauna sa vráti Bill Skarsgard. 

Rocketman 

V máji spoznáme život Eltona Johna. Očakáva sa aspoň podobný úspech ako pri Bohemian Rhapsody. Tešíme sa na úžasné pesničky, ktoré sú známe po celom svete. 

Spider-Man: Ďaleko od domova 

V júli príde do kín druhá časť marvelovky Spider-Mana. Okrem Toma Hollanda a Zendayi sa môžeme pripraviť aj na nového záporaka - Jakea Gyllenhaala.

Ľadové kráľovstvo 2 

Nielen deti, ale aj dospelí sa tešia na pokračovanie úspešnej rozprávky. Musíme si však ešte počkať. V kinách bude až v novembri. 

Captain Marvel 

Hovorí sa, že táto ženská postava zachráni celý svet Marvelu. V kinách spoznáme jej príbeh už v marci. 

Once Upon a Time in Hollywood

Quentin Tarantino chystá ďalší hit. Tentoraz sa zameria na život v Los Angeles v 70. rokoch a vraždy, za ktoré môže známy vrah Charles Manson. 

My

Jordan Peele, režisér filmu Uteč, natočil ešte strašidelnejší horor s názvom My. V hlavnej úlohe sa predstaví Lupita Nyong'o a Winston Duke, obaja známi z filmu Čierny panter. 

Avengers: Endgame

Tento film znamená koniec jedného veľkého príbehu a určite pokorí mnoho rekordov. Trvalo celú dekádu vybudovať tento svet a nám bude veľmi ľúto sa s ním rozlúčiť. 

Star Wars: Episode IX

Okrem Avangerov končí aj ďalšia séria a to konkrétne Star Wars. Sme veľmi zvedaví, čo si pre nás tvorcovia vymyslia. 

Najčítanejšie