Skoro jasno
15°
Bratislava
Toto ste si určite nevšimli: Najzvláštnejšie náhody vo svete filmu!
Zdielať na

Toto ste si určite nevšimli: Najzvláštnejšie náhody vo svete filmu!

Keď vidíte počas roka veľa filmov, zrazu sa vám začne zdať, že ste podobnú scénu či príbeh už niekde videli. Možno to tak aj je. Pozrite si najväčšie a najzvláštnejšie náhody na filmovom plátne za rok 2018.

Emily Blunt a vaňa 

Návrat Mary Poppins je v kinách len pár dní, ale ak ste už mali tú česť a videli ste tento film, určite si pamätáte na úžasnú scénu s vaňou. Ak patríte medzi fanúšikov Emily Blunt, istotne ste si nenechali újsť ani horor Tiché miesto, kde má Emily jednu z najnapínavejších scén práve vo vani. Kto by to bol povedal, že rok 2018 sa bude tejto herečke spájať práve s týmto objektom? 

yahoo.com

Rodinná bitka o trón 

V minulom roku sa do kín dostali aj komiksové filmy Aquaman a Čierny panter, ktoré boli pre obe štúdia, DC aj Marvel, najzárobkovejšími snímkami. V oboch filmoch sa však príbeh točí okolo boja o trón medzi rodinnými príslušníkmi. V Aquamanovi je to súrodenecká vojna o Atlantis a v Čiernom panterovi je práve Wakanda hlavným dôvodom nezhody medzi bratrancami, ktorí sa v podstate ani nepoznajú. 

yahoo.com

Štúdiá a ich problém so ženami 

Napriek tomu, že sa štúdiá zamerané na komiksové filmy snažia prinášať silné ženské postavy, nie vždy im tento pokus vyjde. Vo filme Deadpool 2 sa príbeh začína zabitím hlavnej ženskej postavy a nakoniec aj samotný Ryan Reynolds priznal, že to trochu prehnali, po tom, čo sa naňho a tvorcov filmu zvrhla vlna kritiky na sociálnych sieťach. Lepšie na tom nie je ani snímka Pacific Rim: Povstanie, kde zabili dôležitú ženskú postavu z prvej časti filmu. 

yahoo.com

Deti dospeli 

Michael Banks a Christopher Robin sú najobľúbenejšie deti štúdia Disney, no zdá sa, že obaja vyrástli a stali sa z nich obyčajní nudní dospeláci bez štipky fantázie. V Návrate Mary Poppins je Michael Banks vdovec, ktorý má problémy so svojou finančnou situáciou a hrozí mu, že príde o dom. Christopher Robin, najlepší kamarát Macka Pooha, na druhej strane trpí posttraumatickou stresovou poruchou. Našťastie oba filmy pripomenú týmto mužom, aké je to nájsť v sebe kúsok dieťaťa, aj keď ste už vlastne dospelí. 

Popové hviezdy vo filmoch

To, že Lady Gaga predviedla fantastický výkon vo filme Zrodila sa hviezda ani nemusíme spomínať. Mnoho ľudí prekvapila aj zmena jej výzoru, ktorý zvykol byť extrémne extravagantný. Vo filme vidíme prerod skromnej speváčky Ally na popovú hviezdu. Niečo podobné podstúpila aj Natalie Portman v snímke Vox Lux. Jej postava sa ukrýva pod rôznymi kostýmami najmä pre jej ťažké detstvo. Určite tu vidíte istú podobnosť. 

yahoo.com

Najčítanejšie