Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Milovníci hororov si prídu na svoje aj tento rok! Na tieto snímky sa môžu tešiť!
Zdielať na

Milovníci hororov si prídu na svoje aj tento rok! Na tieto snímky sa môžu tešiť!

Strach a napätie. Aj to môžete tento rok čakať v našich kinách.

Escape room 

Už dnes má premiéru film Escape room, pre ktorý sa určite budete báť túto hru hrať. V snímke sa skupinka ľudí dostane do miestnosti, z ktorej majú čo najskôr uniknúť, inak môžu prísť o život. Premiestňovať sa budú aj v čase a priestore. 

The Prodigy

Po tom, čo sa mladý chlapec Miles začne správať zvláštne, ho rodičia vezmú za odborníkom. Ten tvrdí, že môže byť posadnutý. Prídu rodičia na to, ako zachrániť svojho syna? 

Všetko najhoršie 2

Vysokoškoláčka sa na svoje narodeniny zasekne v jednom dni a musí prísť na to, ako sa vyhnúť svojej smrti. Pokračovanie teenagerskeho hororu bude mať ešte zamotanejší príbeh, než minule. 

My

O tejto snímke budeme ešte veľa počuť. Horor My je od rovnakého režiséra, ktorý natočil Oscarom ocenený horor Uteč!, ale tento film vyzerá podľa ukážky ešte strašidelnejšie. Hoci nejde o klasický horor, skôr o hranie sa s atmosférou celej snímky, neznamená to, že sa v kinách nebudeme báť. 

Captive State 

Horor s trochou mimozemskej civilizácie je v poslednej dobe veľmi obľúbeným žánrom. Bojovať sa nebude len s mimozemšťanmi, ale ľudia si budú musieť ochrániť svoje miesto aj medzi sebou. 

Cyntoryn zvieratiek (poznámka redakcie: Nie je to chyba, film ide takto do distribúcie)

Snímka je natočená podľa hrôzostrašnej knihy od Stephena Kinga a rozpráva príbeh rodiny, ktorá sa presťahuje do mesta, za ktorým sa nachádza tajuplné miesto, kde pochovávali domáce zvieratká detí. Toto miesto však ukrýva ešte mnoho iných tajomstiev. 

The Curse of La Llorona

Horor sa odohráva v 70. rokoch a ukazuje príbeh mexického ducha. Podľa legendy La Llorona utopila svoje dieťa a po smrti hľadá ďalšie detí, ktoré čaká rovnaký osud. Až čas ukáže či Anna, hlavná hrdinka snímky, bude schopná ochrániť svoje deti pred týmto zlým duchom. 

Child's Play

Diabolská hračka Chucky znova ožije, aby zničila život ďalším ľudom. Fanúšikovia tejto série sa tak môžu tešiť na nový príbeh. 

Noví mutanti 

Pripravte sa, že sa hororový žáner spojí s komiksom. V tejto snímke sa budú piati mutanti, zo sveta X-menov, pokúšať bojovať proti diabolským doktorom, ktorí na nich robia pokusy vo vládnom zariadení. 

To Kapitola 2

Ubehlo 27 rokov po tom, čo porazli Pennywisea, no zlo navždy nezmizlo. Hrdnovia snímky To budú musieť, teraz už ako dospelí ľudia, bojovať proti zlému klaunovi, ktorý ich spojil dokopy vďaka tomu, že ubližoval deťom v ich meste. 

Najčítanejšie