Jasno
18°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Tieto herecké hviezdy sa oplatí sledovať: Títo ľudia budú udávať trendy v roku 2019!
Zdielať na

Tieto herecké hviezdy sa oplatí sledovať: Títo ľudia budú udávať trendy v roku 2019!

Hollywood vždy úzko súvisel s módou a ako už dobre vieme, herečky aj herci sú pod drobnohľadom každý jeden deň. Móda sa síce mení zo dňa na deň, no títo ľudia vedia, ako sa zmenám prispôsobovať tak, aby boli oblečení stále podľa najnovších trendov.

Maya Hawke 

Ak vám je táto mladá herečka povedomá, je to pre to, že je dcérou Umy Thurman a Ethana Hawka. Objaví sa v tretej sérii seriálu Stranger Things a takisto aj v pripravovanom filme Quentina Tarantina - Once Upon a Time in Hollywood. Maya sa už ako modelka objavila v katalógu módneho návrhára Zaca Posena a je viac ako isté, že nás najbližšie mesiace bude inšpirovať svojimi kúskami. 

vouge.com

Stephania Owen 

Mladučká herečka Stephania Owen už hrala po boku takých hviezd ako Matthew McConaughey či Lucas Hedges. Spolupracuje už s módnymi domami Rodarte a Miu Miu. 

vouge.com

Rihanna

Rihanna síce nie je čisto hereckou hviezdou, no momenátlne má toho na práci toľko, že ju tam môžeme pokojne zaradiť. Okrem toho, že jej tento rok výjde nový album, teší sa aj svojej značke Fenty, v rámci ktorej spolupracuje napríklad s predajňami Sephora alebo je zameraná na spodnú bielizeň.

hawtcelebs.com

Timothée Chalamet 

Ukázalo sa, že Timothée sa rád hrá s módou a tak sa od neho môžu chlapi učiť. Nebojí sa experimentovať so vzormi ani s farbami. 

vanityfair.com

Florence Pugh

O Florence budeme v roku 2019 ešte veľa počuť. Minulý rok vyhrala ocenenie BAFTA, za potenciálnu hviezdu a tento rok ju uvidíme v novej adaptácii Malých žien. 

vouge.com

Miley Cyrus 

Miley nás zvykla, často aj nemilo, prekvapiť svojimi outfitmi. Zdá sa, že sa jej štýl zmenil a v poslednej dobe ju v uliciach vidíme v naozaj elegantných kúskoch.

vouge.com

Gillian Anderson 

Dá sa povedať, že Gillian sa vracia, aby nám pripomenula, že móda nie je len pre mladých. S jej novým seriálom na Netlixe–Sex Education, prišiel aj jej módny comeback.

vouge.comň

Ezra Miller 

Ezru spoznáte už na kilometre. Jeho outfity sú v poslednej dobe veľmi diskutované a je vidieť, že Ezra sa v móde vyžíva. Dokázal to aj na módnej prehliadke značky Dior. 

vouge.com

Zazie Beetz

Okrem rozbehnutej kariéry má Zazie spolupráce s naozaj veľkými menami módneho priemyslu. Patria medzi ne Oscar de la Renta a Ralph Lauren.

vouge.com

Charlie Plummer

Tento mladý herec má veľký potenciál, nielen čo sa filmu týka. Kombinuje naozaj zaujiímavé kúsky a jeho štýl je veľmi aktuálny. 

vouge.com

Jonah Hill

Tento herec a režisér sa do módy primotal ako keby náhodou, no určite vie čo robí, pretože mu to ide dobre. Ako sám povedal, rád by mal čoskoro svoju vlastnú značku. 

vouge.com

Najčítanejšie