Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Nový hit internetu: Jana Kirschner naspievala pieseň k filmu Ostrým nožom!
Zdielať na

Nový hit internetu: Jana Kirschner naspievala pieseň k filmu Ostrým nožom!

Zdroj: SITA

Už 21. februára uvidíme tento film v našich kinách.

Na Slovensku už čoskoro uvidíme ďalší nový film, ktorý je inšpirovaný vraždou Daniela Tupého. V hlavnej úlohe otca, ktorý za tragických okolností stratil svojho syna a nevie sa s tým vyrovnať, si zahral Roman Luknár. Matku zavraždeného chlapca si zahrala Ela Lehotská a v úlohe syna uvidíme Davida Hartla

"Tento prípad nám poslúžil ako námet, pretože náhodné tragické útoky sa budú vyskytovať vždy. Ale nefunkčný systém, ktorý zabraňuje ich potrestaniu, je omnoho komplikovanejší problém," vyjadril sa debutujúci režisér Teodor Kuhn.

Film Ostrým nožom rozpráva príbeh Ľudovíta, ktorému zavraždia jediného syna. Kvôli nefunkčnému súdnemu systému a pre chybné rozhodnutie sudkyne sú však páchatelia prepustení na slobodu a Ľudo sa všetkými silami snaží dosiahnuť ich opätovné zadržanie. Bojuje s apatickou prokuratúrou, skorumpovanou sudkyňou a mafiou. Aká je však jeho šanca vyhrať nerovný boj s prehnitým systémom?

SITA

Jana Kirschner prezradila, že túto pesničku zložila dávnejšie, no čakala na film, ku ktorému by sa hodila. Keď počula o projekte mladého režiséra, sama mu zavolala a všetko perfektne do seba zapadlo. Síce vo videoklipe sa odohráva iný príbeh, odhaľuje nám aj niekoľko scén priamo z filmu.

Snímku Ostrým nožom si budete môcť pozrieť v kinách od 21. februára 2019.

Súvisiace články

Najčítanejšie