Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Osobný tréner, či luxusná večera: Aj takéto bizarné darčeky dostali všetci nominovaní na Oscara!
Zdielať na

Osobný tréner, či luxusná večera: Aj takéto bizarné darčeky dostali všetci nominovaní na Oscara!

Oscar je jednoznačne najväčšou výhrou večera pre všetkých nominovaných. No tí, ktorí odídu domov bez sošky získajú naozaj zaujímavé darčeky.

Darčeky, ktoré nominovaní dostanú majú hodnotu vyše 100 000 dolárov. Balíčky s darmi dorazili k svojim majiteľom týždeň pred oficiálnym ceremoniálom a obsahujú nasledovné: 

1. Luxusný výlet na malej lodi 

Každý z nominovaných dostane do daru výlet na iné miesto. V ponuke sú krajiny ako Costa Rica a Panama, ale tiež Galapágy či dokonca Amazonský prales. Počas výletu, ktorý bude v malých skupinkách sa zúčastení budú učiť variť či hrať rôzne hry.

ricaboats.com

2. Sedenie s odborníkom na fóbie 

Toto je naozaj zaujímavý darček. Odborník pomôže návštevníkom týchto sedení s ich strachom a zlými spomienkami. Pri toľkom strese, ktorý hviezdy zažívajú, sa im tieto sedenia naozaj zídu. 

3. Ročné členstvo do prestížneho klubu

Nominovaný a jeho traja hostia sa budú môcť zúčastniť na rôznych aktivitách v spoločenskom klube v Los Angeles. Klub je preslávený perfektným spa, rôznymi podujatiami, výborným jedlom a nachádza sa v historickej budove. Čo je najzvláštnejšie, v jeho ponuke nájdete aj rôzne odrody marihuany. 

4. Desať hodín s celebritným trénerom 

Tréner Alexis Seletzsky pracuje v súkromnom zariadení v Hollywoode. Okrem toho, že hviezdam radí, ako cvičiť, je aj osobným kuchárom a psychickým koučom. 

5. Portrét zo skla 

Každý nominovaný dostane svoj vlastný portrét vyrobený z farebného skla. 

yahoo.com

6. Večera pri bazéne od celebritného kuchára 

Šťastlivci sa budú môcť navečerať v najluxusnejších nehnutelnostiach, ktoré sú dostupné na podnájom a zároveň si užiť úžasné jedlo.

7. Týždeň pre dvoch v luxusnom spa

Miesto blízko San Diega ponúka okrem výnimočného wellnesu aj turistické výlety, cvičenia s osobným trénerom, súkromné masáže, telové masky, chutné jedlo a luxusné vybavenie. Celý týždeň v tomto zariadení stojí takmer 10 000 dolárov. 

8. Vôňa na mieru 

Nominovaní môžu navštíviť špeciálne laboratórium v New Yorku, kde si môžu namiešať parfém podľa svojho gusta. 

Najčítanejšie