Jasno
14°
Bratislava
Zoznámte sa s exmanželkou Bradleho Coopera! Aj dlho po rozvode sa ho musí zastávať na internete!
Zdielať na

Zoznámte sa s exmanželkou Bradleho Coopera! Aj dlho po rozvode sa ho musí zastávať na internete!

Jennifer Esposito bola Bradleyho manželkou roky pred tým, než sa dal dokopy s jeho súčasnou dlhoročnou partnerkou - Irinou Shayk.

Jennifer je uznávanou herečkou, najmä v seriálovom svete. Na obrazovkách sa objavuje už od roku 1996. S Bradleym boli ako manželia spolu len štyri mesiace. Vzali sa v decembri 2006.

harpersbazaar.com

"Bolo to niečo, čo sa stalo len tak. Dobrou vecou je, že sme si to obaja uvedomili... niekedy si to proste uvedomíte. Nebolo to správne. Bolo to zaujímavé, udiali sa isté veci," povedal veľmi záhadne Bradley v roku 2011. Pár sa rozišiel v dobrom a odsúhlasili si, že si navzájom nič nedlžia. Vo svojej biografii Jennifer písala o vzťahu a o tom, že vedela, že nikam nevedie už od jeho začiatku. 

famesyn.com

Po Jennifer randil Bradley tri roky s Renée Zellweger, neskôr so Zoe Saldanou, s ktorou mal veľmi kolísavý vzťah asi rok a približne dva roky chodil s mladou herečkou a modelkou Suki Waterhouse. V roku 2016 však spoznal Irinu a všetko bolo jasné. 

MarieClaire.com

Jennifer po slávnom vystúpení Lady Gaga a Bradleyho na Oscaroch komentovala jeden príspevok na Instagrame jednoduchým: "Ha!". Používateľ Instagramu sa totiž pýtal, aká je šanca, že Bradley a Lady Gaga spolu nespávajú. Neskôr vo videu na svojom profile uviedla veci na správnu mieru a povedala, že sa nechcela vysmievať svojmu ex a speváčke, práve naopak, vysmievala sa skôr používateľovi, pretože na svete sú dôležitejšie veci ako to, kto s kým spáva. 

Najčítanejšie